Zoek binnen de UC Group website

Behoefte aan rust en stabiliteit in uw productie-organisatie? Waar lig jij wakker van?

19 november 2018

Binnen de UC Group richten een aantal maten zich specifiek op de sector Productie en Services. Met elkaar hebben zij ruim 100 jaar ervaring in de maakindustrie en kunnen zij onze klanten helpen bij het oplossen van de alledaagse, praktische vraagstukken. Deze ervaring hebben wij verenigd in de tribe Productie die bestaat uit de volgende professionals: Sylvia Boot, Johan Roxs, Frank Dotman, Richard de Munk, Dick Weijman en Gijs Lambrechts.

Tribe Productie en Supply Chain

Vakgebieden
Met deze 6 professionals hebben wij veel kennis en ervaring in huis waarmee jij als klant je voordeel mee kunt doen. Dit varieert van algemeen- en operationeel management tot het uitvoeren van data-analyses, het opstellen van een onderhoudsplan en het implementeren van Lean.

Resultaten
Als ondernemers weten wij waar het om gaat: het behalen van tastbare resultaten in de vorm van (meer) omzet en een hoger rendement. Wij ondersteunen daarbij op Rotterdamse wijze: “Niet kletsen maar breien”. Wij maken geen uitgebreide rapporten maar gaan aan de slag.

Vrijblijvend klankborden
Wil je onze aanpak ervaren? Maak dan een afspraak voor een kennismaking. Wij denken graag met je mee tijdens een vrijblijvende klankbordsessie van een halve dag met twee van onze maten met ervaring in jouw branche of het relevante vakgebied. Wij horen dan graag waar voor jou de belangrijkste knelpunten zitten in de dagelijkse bedrijfsvoering. Waar lig jij wakker van?

Neem dan contact op:
UC Group / Tribe Productie
Johan Roxs – tel 06 – 4649 0129
Dick Weijman – tel. 06 – 5588 5716
info@ucgroup.nl


https://www.ucgroup.nl/behoefte-aan-rust-en-stabiliteit/

Deel dit artikel:

Deel dit object op Facebook Twitter dit object Deel dit object op Linkedin width= Deel dit object op Google+ E-mail dit object Whatsapp dit object Kopieer link