home > borging

Borging

Wij willen oplossingen die werken, en blijven werken. De borging van een uitgevoerd plan is dan essentieel!

We hebben bij UC senior professionals die je medewerkers kunnen ondersteunen en begeleiden vanuit hun ervaring.

Bij borging kan je denken aan opleiding, coaching, training en begeleiding van medewerkers. Maar ook tijdelijke aansturing van afdelingen is mogelijk.

Continuous Improvement

Continuous Improvement is een manier van denken, het is geen trucje. UC Group heeft meerdere professionals die continuous improvement dagelijks toepassen bij opdrachtgevers.

Lees meer

Supply chain engineering

Is logistiek niet je kernactiviteit? UC heeft veel ervaring met supply chain analyse en engineering. Zowel bij logistieke dienstverleners als bij retailers en productiebedrijven. Denk hierbij aan warehousing en distributie, productielogistiek en internationale logistiek.

Lees meer

Business Intelligence

Wat moeten we zonder data? Of beter gezegd, wat moeten we met alle beschikbare data?! Business intelligence helpt ons data te filteren en op waarde te schatten. Data experts van UC Group laten BI werken binnen organisaties.

Lees meer

Forecasting en planning

Wat gaat de consument doen? En hoe speelt uw organisatie in op deze marktvraag? De forecast en planning van uw voorraad moet optimaal op de vraag van de klant zijn afgestemd. Forecasting en planning zijn daarom key in een optimaal lopende supply chain. Hoe beter de forecast, hoe optimaler de planning en hoe blijer de consument.

Lees meer

Business process optimalisatie

Business process optimalisatie, een belangrijke tool om blijvend te verbeteren binnen je organisatie! Bij UC Group geloven wij in blijvend verbeteren en garanderen we een duurzaam resultaat waar we onze handtekening graag onder zetten.

Lees meer

Opslag en transport

De logistieke sector is onderhevig aan snelle veranderingen in de markt. Nieuwe concepten en technologieën doen razendsnel hun intrede. UC Group zit kort op de bal in de aansturing en inrichting van transport, opslag en distributie.

Lees meer

Omnichannel

E-business in b-2-b en retail wordt steeds belangrijker. Na de sterke groei in de afgelopen 15 jaren wordt ook in de komende jaren een groei verwacht van 15-20% per jaar. Nederland telt inmiddels bijna 30.000 webshops. Traditionele retailers worden steeds actiever op het gebied van omnichannel en e-fulfilment.

Lees meer

Software implementatie

Bij UC Group hebben we jarenlange ervaring met de implementatie van ERP, WMS, TMS, APS en BI systemen. Een systeem implementatie is een complex verandertraject. Iets waar je medewerkers binnen de organisatie niet te veel mee wilt belasten, maar wel bij wilt betrekken.

Lees meer

Customer service

Customer service is dé start van je logistieke proces. Een goede customer service is pro-actief en attent. Bij UC Group snappen we dat vanuit onze jarenlange ervaring, zowel op strategisch als op operationeel vlak.

Lees meer