Zoek binnen de UC Group website

Techniek staat voor niets! Vergeten we niet iets?

  • Geschreven door:

15 december 2016

De techniek zorgt voor ongekende ontwikkelingen. Paden die onbegaanbaar waren zijn opeens bewandelbaar. Ook de grootste visionairs weten het zeker: IoT, robots en zelflerende systemen zijn allemaal mogelijk. Optimalisaties zijn in de maak en de hemel is zo prachtig als je zelf maar voor kan stellen.

Trends

Kijk maar naar de trends voor data. Één grote uitdaging vergeten we daarbij in sommige gevallen. Onszelf. Organisaties hebben jaren, misschien wel decennia gedraaid op de intuïtie, interpretatie, ervaring en motivatie van de medewerkers. Dit gaat duidelijk veranderen, de techniek is er klaar voor. Zijn wij dat ook?

Zijn onze medewerkers klaar om zaken uit handen te geven, zelf de meest complexe zaken op te pakken en deze optimaal te organiseren? De ketting is zo zwak als de zwakste schakel. Hebben we naast de techniek net zoveel aandacht gegeven aan het meenemen en ontwikkelen van ons team? Is iedereen goed geschoold, is er begrip voor de ontwikkeling en ziet iedereen de meerwaarde?

Als dat het geval is dan gaan er mooie dingen gebeuren. Zo niet, dan is het de kar achter de wagen spannen.

Binnen UC data & transformation houden wij ons dagelijks bezig met de combinatie van data en mens. Van slimme ideeën omzetten in geaccepteerde oplossingen welke bijdragen aan het bedrijfsdoel van nu en de toekomst. Wij begrijpen als geen ander dat niet alleen de visionair de data moet snappen maar het hele bedrijf!

Wens voor 2017

Daarom willen wij, naast het te hebben over trends, ook een wens uitspreken voor 2017:

Neem ook uw medewerkers mee in uw plannen op het gebied van (Big)Data, in uw technologische en innovatieve stappen zodat niet alleen u dit omarmt maar iedereen binnen uw organisatie.

Uiteraard denken wij hier graag in mee. We drinken graag koffie.

Fijne feestdagen!

 


https://www.ucgroup.nl/data-techniek/

Deel dit artikel:

Deel dit object op Facebook Twitter dit object Deel dit object op Linkedin width= Deel dit object op Google+ E-mail dit object Whatsapp dit object Kopieer link