home > diensten & oplossingen > coaching-on-the-job

Coaching-on-the-Job

Individuele coaching voor projectleiders/managers en deelnemers!

Coaching door UC: een stap maken in persoonlijke ontwikkeling

Individuele coaching behandelt de vragen die je hebt in de zakelijke omgeving. Weet je niet hoe je een houding moet innemen? Hoe moet je patronen doorbreken? Of de simpele vraag: wat wil ik nu eigenlijk met mijn werk? Dit zijn vragen die langs kunnen komen.

Versterk je persoonlijke kwaliteiten

De kracht van persoonlijke groei is gerelateerd aan het versterken van persoonlijke kwaliteiten. De UC-coachstijl versterkt deze kwaliteiten en maakt met een passende dosis humor zaken bespreekbaar.

De UC-coach werkt progressie-gericht, vanuit de gedachte dat we de zelf-overtuiging willen stimuleren. Kleine stappen maken is van groter belang dan blijven dromen over de eindstreep.

UC biedt ook teamcoaching en intervisie!

Praktische informatie

  • Gratis intakegesprek – hieruit volgt een PvA
  • 5 gesprekken en een evaluatie (om de 4-6 weken)
  • Op locatie mogelijk of bij UC
  • De UC coach werkt vanuit principes van STIR-keurmerk

 

Aanmelden voor een gratis intake!

Meer weten?


Harry Jonker

Harry Jonker

Lean Six Sigma Black Belt | Team- en organisatieontwikkeling

Leer mij kennen

Gerelateerde diensten & oplossingen


Quality as a Service

Moet u, wilt u of heeft u een kwaliteitssysteem als ISO of NEN? Dan is de kans groot dat u dit beschouwt als veel werk en kosten. "Quality as a Service" biedt een oplossing voor de invoering of verbetering van uw kwaliteitsmanagementsysteem op een manier die uw bedrijf daadwerkelijk geld oplevert.
Meer informatie

Veranderkundige diagnose

Onze veranderkundige diagnose pas je toe om te bepalen wat je wil veranderen en hoe je dit wilt aanpakken binnen je bedrijf!

Meer informatie

Discovery Phase

Snel ontdekken wat stakeholders vinden van je nieuwe project of product voordat je (te veel) geld investeert!
Meer informatie

Lean Workout voor LSP

Leer samen met je medewerkers op een snelle manier waar de verbeterpunten zitten in uw processen. Meer kwaliteit voor minder kosten!


Meer informatie

Workshop verbeter KATA

Medewerkers willen zelf actief betrokken zijn bij verandering. Neem je medewerkers mee in beweging en verandering! Met de “Verbeter- en Coachingskata” leer je beweging in je organisatie te realiseren. De verandering verloopt niet volgens een vooraf strak geplande route, maar via een ontdekkingstocht waar je een verrassende leerervaring zal ondergaan.
Meer informatie

Persoonlijk leiderschap programma

Leer te reflecteren en invloed uit te oefenen op je persoonlijke leiderschap in dit 7-daagse programma!
Meer informatie

Intervisie start-up

Leer optimaal van jezelf en van elkaar door intervisie met impact!

Meer informatie

Operations Maturity Assessment

Een Operations Maturity Assessment is een uitgebreide scan van je operationele afdelingen binnen je bedrijf. UC Group scant de organisatie op volwassenheid binnen een tiental onderwerpen.
Meer informatie

Lean Green belt training

Lean Six Sigma is wereldwijd de meest toegepaste verbetermethode. Met behulp van LSS worden indrukwekkende resultaten geboekt op gebied van kwaliteit, doorlooptijd en leverbetrouwbaarheid en daarmee op klant-loyaliteit. UC biedt Green belt trainingen.
Meer informatie

Lean game

Met deze Lean Game leggen wij samen met je medewerkers op een speelse manier het fundament voor cultuurverandering en proces optimalisatie.
Meer informatie