home > diensten & oplossingen > delivery performance check

Delivery performance check

Hoe perfect zijn jouw orders? Is inzichtelijk wat je leverprestaties en faalkosten zijn? UC ontwikkelde de Delivery Performance Check voor snel inzicht!

Duur
2 dagen
Locatie
Kantoor UC Group, Rotterdam

Waarom?

We willen allemaal dat klantorders perfect worden uitgevoerd. Op tijd, in zijn geheel, zonder fouten en zonder klachten. Maar hoe perfect zijn jouw orders? Is inzichtelijk wat je leverprestaties en faalkosten zijn? Heb je het gevoel dat je iets kunt verbeteren?

UC ontwikkelde de Delivery Performance Check voor snel inzicht! We maken op basis van cijfers en feiten een foto van de geleverde prestaties, faalkosten, problemen en kansen.

Zo heb je samen met de andere belanghebbenden in je organisatie een gemeenschappelijk beeld om de juiste focus en aanpak te bepalen. De route naar de perfecte order.

 

Hoe werkt het?

We gaan bij jouw op locatie van start met een gezamenlijke kick-off sessie met de hoofdrolspelers. Aansluitend interviewen we diverse spelers en verzamelen beschikbare data.

De daarop volgende dagen zetten we de verkregen cijfers en feiten op een rijtje om tot een scherp beeld te komen. Dit doen we grotendeels op ons eigen kantoor, waarbij we regelmatig afstemmen met aangesloten hoofdrolspelers.

De scan wordt na ongeveer 2 weken afgesloten met een workshop waarin we aan alle betrokkenen de bevindingen terugkoppelen en de aanbevelingen voorleggen. Op basis daarvan creëren we een concrete aanpak, gericht op een gemeenschappelijk doel. Realistisch en pragmatisch zodat je er direct mee aan de slag kunt.

 

Wat is het resultaat?

Een gemeenschappelijk inzicht, bestaande uit:

  • de huidige leverprestaties uitgedrukt als het percentage perfecte orders (On-Time-In-Full-No-Exceptions-No-Complaints)
  • de interne en externe faalkosten veroorzaakt door niet-perfecte-orders
  • het aangetoonde verbeterpotentieel

Een concrete aanpak, bestaande uit:

  • gemeenschappelijke en gedragen doelstelling
  • reële verbeterplannen om de perfecte order te realiseren

 

Aanmelden voor de Delivery performance check

Meer weten?


Bart Schulte

Bart Schulte

Supply chain adviseur & programma manager

Leer mij kennen

Gerelateerde diensten & oplossingen


Operationeel specialisten

Goede customer service en planning zijn essentieel in een operationele processen. Voor de beheersing van kosten in je totale operatie. Maar ook voor proces efficiëntie en leverbetrouwbaarheid. UC Group heeft ervaren customer service medewerkers en planners die het verschil maken voor je organisatie!
Meer informatie

S&OP/IBP audit

Hoe volwassen is uw supply chain? Doe een S&OP / IBP audit om er achter te komen waar uw organisatie staat in aanloop naar een demand-driven supply chain!
Meer informatie

Interim management

Tijdelijke ondersteuning van bekwame teamleiders, supervisors, managers en bedrijfsleiders. UC Group biedt interim management in verschillende vakgebieden.
Meer informatie