home > diensten & oplossingen > erp implementatie

ERP implementatie

Een implementatie is een complex verandertraject. Iets waar je medewerkers binnen een organisatie niet te veel mee wilt belasten. Daarbij zal het een uitdaging zijn om iemand te vinden met de juiste ervaring om op te treden als ERP Projectleider. Onze ervaren Projectmanagers zorgen voor een succesvolle implementatie van je nieuwe systeem.

Hoe werkt het?

Wij zien het implementeren van ERP als een serieus project met grote impact voor medewerkers. De medewerkers bepalen het slagen van het project. Wij maken hen daarom onderdeel van het project. Zij kennen de huidige processen, de knelpunten en de informatiestromen. En zij zullen met het nieuwe ERP systeem de organisatie visie moeten vertalen naar processen. Een goede onderlinge communicatie is daarbij essentieel. Wij nemen de medewerker mee vanaf het begin en creëren daarmee voldoende draagvlak.

Wij bieden de volgende ERP mogelijkheden:

  • ERP scan – Vul een korte vragenlijst in een ontdek of je organisatie klaar is voor een ERP implementatie
  • ERP Pakketselectie – Laat je begeleiden bij het selecteren van een passend ERP systeem
  • ERP Implementatie – Maak gebruik van een ERP projectmanager voor een optimale implementatie.
  • ERP optimalisatie – Heeft u al een ERP systeem en heeft u het idee dat er meer uit te halen is

 

Vraag een vrijblijvend gesprek aan over ERP

Meer weten?


Harold Loeve

Harold Loeve

Project Manager ERP advies & implementatie | Procesoptimalisatie

Leer mij kennen

Gerelateerde diensten & oplossingen


SharePoint implementatie

Data delen kan op veel verschillende manieren! Maar hoe doe je dit zo (kosten)efficiënt mogelijk? SharePoint is een degelijke maar uitgebreide applicatie die UC Group voor je kan implementeren!
Meer informatie

Pakketselectie

Wij helpen je met het kiezen van het juiste pakket. ERP, TMS, WMS, APS of BI.
Meer informatie

ERP Scan

Uit studies blijkt dat tussen de 50 en 70% van de ERP-implementaties mislukt. Het is belangrijk dat het fundament van je bedrijf stevig genoeg is om ERP te kunnen implementeren! De uitkomst van de ERP scan geeft je inzicht in het fundament van de organisatie en daarmee de kans op een succesvolle implementatie.
Meer informatie

Enquête – klaar voor ERP?

Direct weten of je organisatie klaar is voor ERP? Beantwoord 10 korte vragen en krijg meer inzicht over het fundament van je organisatie!
Meer informatie