home > diensten & oplossingen > goederenstroom efficiëntie check

Goederenstroom efficiëntie check

Hoe efficiënt zijn je goederenstromen? En leveren ze je geld op of kosten ze alleen maar geld? Om direct inzicht te krijgen in de kosten en opbrengsten van je transportoperatie heeft UC een goederenstroom efficiëntie check ontwikkeld!

Locatie
Kan zowel op locatie van je bedrijf als extern plaatsvinden
Duur
3-5 dagen

De efficiëntie van je goederenstromen hangt af van de manier van plannen. Elke rit kost geld en levert als het goed is ook wat op!

Bij UC hebben we jarenlange ervaring met de inrichting van goederenstromen. Een optimale goederenstroom genereert zo weinig mogelijk kosten en levert zo veel mogelijk op!

 

Hoe werkt het?

Een goederenstroom efficiëntie check duurt 3-5 dagen en wordt afgesloten met een passend advies.

De voorwaarde voor een volledige check van goederenstromen is toegang tot de data van deze stromen.

Wat is het resultaat?

Het resultaat van de goederenstroom efficiëntie check is:

  • Een duidelijk overzicht van de financiële gezondheid van je transportoperatie
  • Een advies over de optimalisatie van transportroutes
Aanmelden voor de goederenstroom efficiëntie check!

Meer weten?


Anneke van de Mond

Anneke van de Mond

Business Development Transport

Leer mij kennen

Gerelateerde diensten & oplossingen


Innovation Roadmap

Onze Innovation Roadmap geeft je inzicht over innovatie potentieel en levert direct een actieplan op!
Meer informatie

Operations Maturity Assessment

Een Operations Maturity Assessment is een uitgebreide scan van je operationele afdelingen binnen je bedrijf. UC Group scant de organisatie op volwassenheid binnen een tiental onderwerpen.
Meer informatie

Logistieke quickscan

Een Logistieke Quick Scan helpt je om je logistieke processen inzichtelijk te maken. De scan geeft aan of en waar je logistieke processen kunt verbeteren om kosten te drukken of om je capaciteit optimaal te benutten.
Meer informatie

Lean Green belt training

Lean Six Sigma is wereldwijd de meest toegepaste verbetermethode. Met behulp van LSS worden indrukwekkende resultaten geboekt op gebied van kwaliteit, doorlooptijd en leverbetrouwbaarheid en daarmee op klant-loyaliteit. UC biedt Green belt trainingen.
Meer informatie

Lean game

Met deze Lean Game leggen wij samen met je medewerkers op een speelse manier het fundament voor cultuurverandering en proces optimalisatie.
Meer informatie

Interim management

Tijdelijke ondersteuning van bekwame teamleiders, supervisors, managers en bedrijfsleiders. UC Group biedt interim management in verschillende vakgebieden.
Meer informatie

Supply chain vlekkenplan APK

Een supply chain inrichting is aan verandering onderhevig. UC heeft een APK keuring ontwikkeld waarmee je snel inzicht hebt in de houdbaarheid van je huidige inrichting ten opzichte van toekomstige veranderingen. Met de uitkomsten van de APK ben je in staat snel veranderingen te initiëren en vergaar je tevens gegevens over de efficiëntie van je huidige proces.
Meer informatie

Lean Workout voor LSP

Leer samen met je medewerkers op een snelle manier waar de verbeterpunten zitten in uw processen. Meer kwaliteit voor minder kosten!


Meer informatie

Workshop verbeter KATA

Medewerkers willen zelf actief betrokken zijn bij verandering. Neem je medewerkers mee in beweging en verandering! Met de “Verbeter- en Coachingskata” leer je beweging in je organisatie te realiseren. De verandering verloopt niet volgens een vooraf strak geplande route, maar via een ontdekkingstocht waar je een verrassende leerervaring zal ondergaan.
Meer informatie