home > diensten & oplossingen > il&t luchtvracht erkenning quickscan

IL&T luchtvracht erkenning Quickscan

Om gevaarlijke goederen vanuit Nederland door de lucht te mogen vervoeren is een erkenning van de Inspectie Leefomgeving en Transport nodig. Wil je weten wat je moet doen om deze erkenning te krijgen? Doe de Quickcan!

Duur
1 dag
Locatie
op locatie van je bedrijf

Waarom een Quickscan IL&T luchtvracht erkenning?

Het maakt niet uit of de goederen vertrekken vanuit een luchthaven in Nederland, of het buitenland, als het vervoerstraject Nederland doorkruist, is een erkenning noodzakelijk. Zonder erkenning mag je geen

Vervoer je gevaarlijke goederen door de lucht, of sluit je in de keten aan bij vervoer van gevaarlijke goederen door de lucht? Maar ben je niet bekend met het erkenningen systeem? Dan biedt onze Quickscan direct duidelijkheid!

 

Hoe werkt het?

UC Group helpt je alles op een rijtje te krijgen met betrekking het vervoeren van gevaarlijke goederen door de lucht. Op basis van een quickscan weten we binnen 1 dag waar eventuele aanpassingen gedaan moeten worden. We geven je aan het einde van de dag een overzicht met de status is van je operatie met betrekking tot de IT&L luchtvracht erkenning!

 

Wat is het resultaat?

Resultaat:

  • Met het resultaat van de Quickscan heeft je organisatie direct concrete handvatten om te voorkomen er gevaarlijke situaties ontstaan.
  • Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat je de kans op waarschuwing, boetes of stillegging verkleint als je de verbeterpunten uit het advies doorvoert binnen je bedrijf!

Concreet krijg je na 1 dag naast inzichten een advies met o.a.:

  • Status en verbeterpunten van je operatie om te voldoen aan de IT&L luchtvracht erkenning
  • Gevaarlijke goederen luchtvracht non compliancy focuspunten
Direct een IT&L Quickscan inplannen!

Meer weten?


Gerelateerde diensten & oplossingen