home > diensten & oplossingen > innovation roadmap

Innovation Roadmap

Onze Innovation Roadmap geeft je inzicht over innovatie potentieel en levert direct een actieplan op!

Duur
1 dag bedrijfsscan
Locatie
De scan vindt plaats op locatie van je bedrijf

Hoe werkt het?

Onze roadmap wijst je de weg in innovatieland. Welke innovaties zijn er en hoe pas je ze toe? Welke mijlpalen zijn dan belangrijk voor je bedrijf? Met de roadmap in de hand maken wij helder hoe je bedrijf er voor staat. Welke keuzes moet je maken en hoe ziet het actieplan er vervolgens uit?

De roadmap wordt uitgevoerd en opgeleverd op basis van een 1-daagse bedrijfsscan en bestaat uit volgende onderdelen:

De Innovation Roadmap bevat de volgende onderdelen:

  • Gap Analyse
  • Business case
  • Innovatieplan
  • Projectplan

Wat levert het je op?

Onze Innovation Roadmap levert je allereerst inzichtelijkheid op. Wat zijn de aandachtspunten voor je bedrijf als je wilt innoveren? Daarnaast helpt de roadmap je kennis van buitenaf op de onderwerpen die voor jou van toepassing zijn.

 

Voor wie is het?

Ben je onderdeel van hoger management binnen je bedrijf? En ben je op zoek naar de mogelijkheid te innoveren? Dan behoor je tot de doelgroep!

Aanmelden voor de Innovation Roadmap!

Meer weten?


Paul Dekker

Paul Dekker

Transport planning & Distributie management

Leer mij kennen
Frank Dotman

Frank Dotman

Master Black Belt & Interim / Projectmanager

Leer mij kennen
Annemieke de Leeuw

Annemieke de Leeuw

Manager en verbinder met logistiek netwerk

Leer mij kennen

Gerelateerde diensten & oplossingen


Interim management

Tijdelijke ondersteuning van bekwame teamleiders, supervisors, managers en bedrijfsleiders. UC Group biedt interim management in verschillende vakgebieden.
Meer informatie

Supply chain vlekkenplan APK

Een supply chain inrichting is aan verandering onderhevig. UC heeft een APK keuring ontwikkeld waarmee je snel inzicht hebt in de houdbaarheid van je huidige inrichting ten opzichte van toekomstige veranderingen. Met de uitkomsten van de APK ben je in staat snel veranderingen te initiëren en vergaar je tevens gegevens over de efficiëntie van je huidige proces.
Meer informatie

Goederenstroom efficiëntie check

Hoe efficiënt zijn je goederenstromen? En leveren ze je geld op of kosten ze alleen maar geld? Om direct inzicht te krijgen in de kosten en opbrengsten van je transportoperatie heeft UC een goederenstroom efficiëntie check ontwikkeld!
Meer informatie

Lean Green belt training

Lean Six Sigma is wereldwijd de meest toegepaste verbetermethode. Met behulp van LSS worden indrukwekkende resultaten geboekt op gebied van kwaliteit, doorlooptijd en leverbetrouwbaarheid en daarmee op klant-loyaliteit. UC biedt Green belt trainingen.
Meer informatie

Lean game

Met deze Lean Game leggen wij samen met je medewerkers op een speelse manier het fundament voor cultuurverandering en proces optimalisatie.
Meer informatie

Operations Maturity Assessment

Een Operations Maturity Assessment is een uitgebreide scan van je operationele afdelingen binnen je bedrijf. UC Group scant de organisatie op volwassenheid binnen een tiental onderwerpen.
Meer informatie

Logistieke quickscan

Een Logistieke Quick Scan helpt je om je logistieke processen inzichtelijk te maken. De scan geeft aan of en waar je logistieke processen kunt verbeteren om kosten te drukken of om je capaciteit optimaal te benutten.
Meer informatie

Lean Workout voor LSP

Leer samen met je medewerkers op een snelle manier waar de verbeterpunten zitten in uw processen. Meer kwaliteit voor minder kosten!


Meer informatie

Workshop verbeter KATA

Medewerkers willen zelf actief betrokken zijn bij verandering. Neem je medewerkers mee in beweging en verandering! Met de “Verbeter- en Coachingskata” leer je beweging in je organisatie te realiseren. De verandering verloopt niet volgens een vooraf strak geplande route, maar via een ontdekkingstocht waar je een verrassende leerervaring zal ondergaan.
Meer informatie