home > diensten & oplossingen > interim management

Interim management

Tijdelijke ondersteuning van bekwame teamleiders, supervisors, managers en bedrijfsleiders. UC Group biedt interim management in verschillende vakgebieden.

Hoe werkt het?

Je organisatie is op zoek naar tijdelijke ondersteuning van een manager, supervisor of teamleider. Bijvoorbeeld door zwangerschap of vertrek van een van je medewerkers. Daar kan UC Group in ondersteunen!

De professionals van UC Group hebben ervaring met zowel fysieke logistieke als de back-office operaties van bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan interim managers op de volgende gebieden:

  • Customer service
  • Opslag en transport
  • Voorraadbeheer
  • Supply chain management

 

Informeer naar de beschikbaarheid van onze interim managers!

Meer weten?


Tjibbe Jan de Vries

Tjibbe Jan de Vries

Operations, Logistiek & Supply Chain Manager

Leer mij kennen
Paul Dekker

Paul Dekker

Transport planning & Distributie management

Leer mij kennen
Yves Gortzak

Yves Gortzak

Senior Manager en Project Manager Customer Service

Leer mij kennen
Dick Weijman

Dick Weijman

Operations & General Management

Leer mij kennen
Nando van Essen

Nando van Essen

Adviseur & Projectmanager Omnichannel Logistiek

Leer mij kennen
Mathieu Gerrits

Mathieu Gerrits

Operationeel professional

Leer mij kennen
Johan Roxs

Johan Roxs

Sr. consultant customer service & planning

Leer mij kennen

Gerelateerde diensten & oplossingen


Quality as a Service

Moet u, wilt u of heeft u een kwaliteitssysteem als ISO of NEN? Dan is de kans groot dat u dit beschouwt als veel werk en kosten. "Quality as a Service" biedt een oplossing voor de invoering of verbetering van uw kwaliteitsmanagementsysteem op een manier die uw bedrijf daadwerkelijk geld oplevert.
Meer informatie

Delivery performance check

Hoe perfect zijn jouw orders? Is inzichtelijk wat je leverprestaties en faalkosten zijn? UC ontwikkelde de Delivery Performance Check voor snel inzicht!
Meer informatie

Operations Maturity Assessment

Een Operations Maturity Assessment is een uitgebreide scan van je operationele afdelingen binnen je bedrijf. UC Group scant de organisatie op volwassenheid binnen een tiental onderwerpen.
Meer informatie

Supply chain vlekkenplan APK

Een supply chain inrichting is aan verandering onderhevig. UC heeft een APK keuring ontwikkeld waarmee je snel inzicht hebt in de houdbaarheid van je huidige inrichting ten opzichte van toekomstige veranderingen. Met de uitkomsten van de APK ben je in staat snel veranderingen te initiëren en vergaar je tevens gegevens over de efficiëntie van je huidige proces.
Meer informatie

Goederenstroom efficiëntie check

Hoe efficiënt zijn je goederenstromen? En leveren ze je geld op of kosten ze alleen maar geld? Om direct inzicht te krijgen in de kosten en opbrengsten van je transportoperatie heeft UC een goederenstroom efficiëntie check ontwikkeld!
Meer informatie

Lean Green belt training

Lean Six Sigma is wereldwijd de meest toegepaste verbetermethode. Met behulp van LSS worden indrukwekkende resultaten geboekt op gebied van kwaliteit, doorlooptijd en leverbetrouwbaarheid en daarmee op klant-loyaliteit. UC biedt Green belt trainingen.
Meer informatie

Lean game

Met deze Lean Game leggen wij samen met je medewerkers op een speelse manier het fundament voor cultuurverandering en proces optimalisatie.
Meer informatie

Innovation Roadmap

Onze Innovation Roadmap geeft je inzicht over innovatie potentieel en levert direct een actieplan op!
Meer informatie

Operationeel specialisten

Goede customer service en planning zijn essentieel in een operationele processen. Voor de beheersing van kosten in je totale operatie. Maar ook voor proces efficiëntie en leverbetrouwbaarheid. UC Group heeft ervaren customer service medewerkers en planners die het verschil maken voor je organisatie!
Meer informatie

Omnichannel workshop

E-business in b-2-b en retail wordt steeds belangrijker. Hoe blijf je als retailer bij op logistiek vlak? UC Group ontwikkelde een 1 daagse omnichannel workshop. Om de volwassenheid van je logistieke apparaat te analyseren, maar vooral om je advies te geven over de uitdagingen van de toekomst!
Meer informatie

Logistieke quickscan

Een Logistieke Quick Scan helpt je om je logistieke processen inzichtelijk te maken. De scan geeft aan of en waar je logistieke processen kunt verbeteren om kosten te drukken of om je capaciteit optimaal te benutten.
Meer informatie

Lean Workout voor LSP

Leer samen met je medewerkers op een snelle manier waar de verbeterpunten zitten in uw processen. Meer kwaliteit voor minder kosten!


Meer informatie

Workshop verbeter KATA

Medewerkers willen zelf actief betrokken zijn bij verandering. Neem je medewerkers mee in beweging en verandering! Met de “Verbeter- en Coachingskata” leer je beweging in je organisatie te realiseren. De verandering verloopt niet volgens een vooraf strak geplande route, maar via een ontdekkingstocht waar je een verrassende leerervaring zal ondergaan.
Meer informatie