home > diensten & oplossingen > intervisie start-up

Intervisie start-up

Leer optimaal van jezelf en van elkaar door intervisie met impact!

Leer van elkaar tijdens intervisie

Intervisie betekent samen werken aan persoonlijke ontwikkeling en leren van elkaars ervaring. De Intervisie start-up helpt je dit proces in gang te zetten!

2 weten meer dan 1, en ervaring is waardevol voor anderen mits je het deelt. Door intervisie te organiseren kunnen je medewerkers uiteindelijk zelfsturend werken aan persoonlijke ontwikkeling en groei.

Intervisie is een vorm van groepsgesprekken. Het doel is de deskundigheid van de deelnemers te vergroten en de kwaliteit van het werk te verhogen.  Door vanuit bepaalde structuren te werken kunnen groepen zelfstandig blijven werken aan persoonlijke ontwikkeling en groei.

UC Group helpt je bij de start van dit proces met de intervisie start-up. Na een werksessie over intervisie wordt er met de groep in enkele sessies toegewerkt naar volledige zelfsturing.

Naast intervisie biedt UC ook individuele coaching en teamcoaching!

Praktische informatie

  • Voor elke groep worden de passende werkvormen samengesteld
  • Intervisie is ideaal met minimaal 5 personen
  • In 3-4 sessies wordt de begeleiding teruggebracht
  • De intervisieclub kan na afronding van de intervisie start-up zelfstandig verder
Vraag een intervisie sessie aan!

Meer weten?


Harry Jonker

Harry Jonker

Lean Six Sigma Black Belt | Team- en organisatieontwikkeling

Leer mij kennen

Gerelateerde diensten & oplossingen


Quality as a Service

Moet u, wilt u of heeft u een kwaliteitssysteem als ISO of NEN? Dan is de kans groot dat u dit beschouwt als veel werk en kosten. "Quality as a Service" biedt een oplossing voor de invoering of verbetering van uw kwaliteitsmanagementsysteem op een manier die uw bedrijf daadwerkelijk geld oplevert.
Meer informatie

Veranderkundige diagnose

Onze veranderkundige diagnose pas je toe om te bepalen wat je wil veranderen en hoe je dit wilt aanpakken binnen je bedrijf!

Meer informatie

Discovery Phase

Snel ontdekken wat stakeholders vinden van je nieuwe project of product voordat je (te veel) geld investeert!
Meer informatie

Lean Workout voor LSP

Leer samen met je medewerkers op een snelle manier waar de verbeterpunten zitten in uw processen. Meer kwaliteit voor minder kosten!


Meer informatie

Workshop verbeter KATA

Medewerkers willen zelf actief betrokken zijn bij verandering. Neem je medewerkers mee in beweging en verandering! Met de “Verbeter- en Coachingskata” leer je beweging in je organisatie te realiseren. De verandering verloopt niet volgens een vooraf strak geplande route, maar via een ontdekkingstocht waar je een verrassende leerervaring zal ondergaan.
Meer informatie

Persoonlijk leiderschap programma

Leer te reflecteren en invloed uit te oefenen op je persoonlijke leiderschap in dit 7-daagse programma!
Meer informatie

Coaching-on-the-Job

Individuele coaching voor projectleiders/managers en deelnemers!

Meer informatie

Operations Maturity Assessment

Een Operations Maturity Assessment is een uitgebreide scan van je operationele afdelingen binnen je bedrijf. UC Group scant de organisatie op volwassenheid binnen een tiental onderwerpen.
Meer informatie

Lean Green belt training

Lean Six Sigma is wereldwijd de meest toegepaste verbetermethode. Met behulp van LSS worden indrukwekkende resultaten geboekt op gebied van kwaliteit, doorlooptijd en leverbetrouwbaarheid en daarmee op klant-loyaliteit. UC biedt Green belt trainingen.
Meer informatie

Lean game

Met deze Lean Game leggen wij samen met je medewerkers op een speelse manier het fundament voor cultuurverandering en proces optimalisatie.
Meer informatie