home > diensten & oplossingen > lean workout voor lsp

Lean Workout voor LSP

Leer samen met je medewerkers op een snelle manier waar de verbeterpunten zitten in uw processen. Meer kwaliteit voor minder kosten!

Locatie
De Lean Workout vindt plaats op locatie van je bedrijf
Duur
Maximaal 3 dagen

 

Geen ingewikkeld gedoe maar met de voeten op de vloer

Het gunnen van LSP contracten gaat vandaag de dag als volgt: de prijs moet goed zijn, maar je moet ook zichtbaar geïnvesteerd hebben in continuous improvement en een zekere volwassenheid bereikt hebben.

Het implementeren van continuous improvement in de logistieke sector vraagt bij uitstek om een pragmatische aanpak, letterlijk met de voeten op de vloer. Geen ingewikkeld gedoe, geen uitgebreide trainingen vooraf, geen zware managementlast – en zeker geen blanco cheque en ongedefinieerd einde.

Daarom heeft UC Group de ‘Lean Workout voor LSP’ ontwikkeld. De Lean Workout is een laagdrempelige methode die snel gestart kan worden en snel resultaten geeft. De workout maakt je organisatie fit, maar is tevens bedoeld om te kijken naar “How to get work-out”. Dus hetzelfde werk met minder gedoe, minder inspanningen en veel beter resultaat.

In snelle workout sessies leren je medewerkers al doende hoe dat werkt, UC faciliteert en brengt je van problemen naar oplossingen en een actieplan.  Zo leren medewerkers Lean vanuit eigen ervaringen – veel beter dan leren uit een boekje of in zwaar op de maag liggende trainingen.

 

Wat is het resultaat?

Start de Lean Workout en bespaar kosten in je proces!

  • Snelle verbetering van processen
  • Kostenbesparing (10% – 20% op een proces)
  • Reductie van faalpercentage operatie

 

Aanmelden voor de Lean Workout!

Meer weten?


Paul Dekker

Paul Dekker

Transport planning & Distributie management

Leer mij kennen
Frank Dotman

Frank Dotman

Master Black Belt & Interim / Projectmanager

Leer mij kennen
Stoffer Dunnik

Stoffer Dunnik

Lean Six Sigma & projects

Leer mij kennen

Gerelateerde diensten & oplossingen


Quality as a Service

Moet u, wilt u of heeft u een kwaliteitssysteem als ISO of NEN? Dan is de kans groot dat u dit beschouwt als veel werk en kosten. "Quality as a Service" biedt een oplossing voor de invoering of verbetering van uw kwaliteitsmanagementsysteem op een manier die uw bedrijf daadwerkelijk geld oplevert.
Meer informatie

Innovation Roadmap

Onze Innovation Roadmap geeft je inzicht over innovatie potentieel en levert direct een actieplan op!
Meer informatie

Intervisie start-up

Leer optimaal van jezelf en van elkaar door intervisie met impact!

Meer informatie

Interim management

Tijdelijke ondersteuning van bekwame teamleiders, supervisors, managers en bedrijfsleiders. UC Group biedt interim management in verschillende vakgebieden.
Meer informatie

Operations Maturity Assessment

Een Operations Maturity Assessment is een uitgebreide scan van je operationele afdelingen binnen je bedrijf. UC Group scant de organisatie op volwassenheid binnen een tiental onderwerpen.
Meer informatie

Logistieke quickscan

Een Logistieke Quick Scan helpt je om je logistieke processen inzichtelijk te maken. De scan geeft aan of en waar je logistieke processen kunt verbeteren om kosten te drukken of om je capaciteit optimaal te benutten.
Meer informatie

Lean Green belt training

Lean Six Sigma is wereldwijd de meest toegepaste verbetermethode. Met behulp van LSS worden indrukwekkende resultaten geboekt op gebied van kwaliteit, doorlooptijd en leverbetrouwbaarheid en daarmee op klant-loyaliteit. UC biedt Green belt trainingen.
Meer informatie

Lean game

Met deze Lean Game leggen wij samen met je medewerkers op een speelse manier het fundament voor cultuurverandering en proces optimalisatie.
Meer informatie

Persoonlijk leiderschap programma

Leer te reflecteren en invloed uit te oefenen op je persoonlijke leiderschap in dit 7-daagse programma!
Meer informatie

Veranderkundige diagnose

Onze veranderkundige diagnose pas je toe om te bepalen wat je wil veranderen en hoe je dit wilt aanpakken binnen je bedrijf!

Meer informatie

Coaching-on-the-Job

Individuele coaching voor projectleiders/managers en deelnemers!

Meer informatie

Discovery Phase

Snel ontdekken wat stakeholders vinden van je nieuwe project of product voordat je (te veel) geld investeert!
Meer informatie

Supply chain vlekkenplan APK

Een supply chain inrichting is aan verandering onderhevig. UC heeft een APK keuring ontwikkeld waarmee je snel inzicht hebt in de houdbaarheid van je huidige inrichting ten opzichte van toekomstige veranderingen. Met de uitkomsten van de APK ben je in staat snel veranderingen te initiëren en vergaar je tevens gegevens over de efficiëntie van je huidige proces.
Meer informatie

Goederenstroom efficiëntie check

Hoe efficiënt zijn je goederenstromen? En leveren ze je geld op of kosten ze alleen maar geld? Om direct inzicht te krijgen in de kosten en opbrengsten van je transportoperatie heeft UC een goederenstroom efficiëntie check ontwikkeld!
Meer informatie

Workshop verbeter KATA

Medewerkers willen zelf actief betrokken zijn bij verandering. Neem je medewerkers mee in beweging en verandering! Met de “Verbeter- en Coachingskata” leer je beweging in je organisatie te realiseren. De verandering verloopt niet volgens een vooraf strak geplande route, maar via een ontdekkingstocht waar je een verrassende leerervaring zal ondergaan.
Meer informatie