home > diensten & oplossingen > omnichannel workshop

Omnichannel workshop

E-business in b-2-b en retail wordt steeds belangrijker. Hoe blijf je als retailer bij op logistiek vlak? UC Group ontwikkelde een 1 daagse omnichannel workshop. Om de volwassenheid van je logistieke apparaat te analyseren, maar vooral om je advies te geven over de uitdagingen van de toekomst!

Locatie
Deze workshop vindt plaats op locatie van je bedrijf
Duur
1 dag

Hoe werkt het?

Tijdens een omnichannel workshop word het logistieke management van een bedrijf uitgedaagd om over het logistieke concept van de organisatie na te denken. UC Group analyseert door middel van korte interviews de logistieke processen van je organisatie en geeft na de analyse een duidelijk advies in de vorm van een workshop.

We staan onder andere stil bij de volgende processen: (logistieke besturingsmodel)

  • Organisatie
  • IT en overige facilities
  • Besturing van de supply chain (oa. voorraadbeheer, ordermanagement, capaiciteitsplanning)
  • Logistiek in de webshop
  • Distributiecentrum
  • Distributie transport
  • Retourverwerking

 

Wat is het resultaat?

Na het volgen van de omnichannel workshop heeft je organisatie inzicht in de volwassenheid op het gebied van omnichannel. √Čn je weet voor welke uitdaging je organisatie staat met oog op de veranderende business in de toekomst!

 

Aanmelden voor de omnichannel workshop!

Meer weten?


Nando van Essen

Nando van Essen

Adviseur & Projectmanager Omnichannel Logistiek

Leer mij kennen

Gerelateerde diensten & oplossingen


Quality as a Service

Moet u, wilt u of heeft u een kwaliteitssysteem als ISO of NEN? Dan is de kans groot dat u dit beschouwt als veel werk en kosten. "Quality as a Service" biedt een oplossing voor de invoering of verbetering van uw kwaliteitsmanagementsysteem op een manier die uw bedrijf daadwerkelijk geld oplevert.
Meer informatie

Interim management

Tijdelijke ondersteuning van bekwame teamleiders, supervisors, managers en bedrijfsleiders. UC Group biedt interim management in verschillende vakgebieden.
Meer informatie