home > diensten & oplossingen > operationeel specialisten

Operationeel specialisten

Goede customer service en planning zijn essentieel in een operationele processen. Voor de beheersing van kosten in je totale operatie. Maar ook voor proces efficiëntie en leverbetrouwbaarheid. UC Group heeft ervaren customer service medewerkers en planners die het verschil maken voor je organisatie!

Hoe werkt het?

Planning en customer service is een vak. Medewerkers moeten nauwkeurig en communicatief vaardig zijn. Goed met klanten om kunnen gaan en verstand hebben van het product. Als een van je medewerkers tijdelijk vervangen moet worden is het belangrijk dat de vervanger geen steken laat vallen.

UC Group ondersteunt opdrachtgevers bij tijdelijke capaciteitsvraagstukken en de borging van processen. Onze specialisten hebben veel ervaring opgedaan in verschillende branches. De inwerktijd is dus minimaal!

Onze specialisten zijn inzetbaar op de volgende vlakken:

  • Customer service
  • Supply chain planning (S&OP, demand en supply)
  • Vooraadbeheer
Informeer naar de beschikbaarheid van onze specialisten!

Meer weten?


Wouter Eijkelkamp

Wouter Eijkelkamp

Senior Supply Chain Planning & Continuous Improvement Specialist

Leer mij kennen
Judith Schöffer

Judith Schöffer

Customer Service Professional

Leer mij kennen
Johan Roxs

Johan Roxs

Sr. consultant customer service & planning

Leer mij kennen

Gerelateerde diensten & oplossingen


Delivery performance check

Hoe perfect zijn jouw orders? Is inzichtelijk wat je leverprestaties en faalkosten zijn? UC ontwikkelde de Delivery Performance Check voor snel inzicht!
Meer informatie

S&OP/IBP audit

Hoe volwassen is uw supply chain? Doe een S&OP / IBP audit om er achter te komen waar uw organisatie staat in aanloop naar een demand-driven supply chain!
Meer informatie

Interim management

Tijdelijke ondersteuning van bekwame teamleiders, supervisors, managers en bedrijfsleiders. UC Group biedt interim management in verschillende vakgebieden.
Meer informatie