home > diensten & oplossingen > sharepoint implementatie

SharePoint implementatie

Data delen kan op veel verschillende manieren! Maar hoe doe je dit zo (kosten)efficiënt mogelijk? SharePoint is een degelijke maar uitgebreide applicatie die UC Group voor je kan implementeren!

Waarom SharePoint?

Vaak deel je data met je klant via email en telefoon. Dat lijkt goedkoop en efficiënt, helaas is dat echter zelden het geval. De tijd dat mensen bezig zijn aan de telefoon is weinig productief, laat staan de tijd die het kost om emails te schijven en te lezen. Een Excel bijlage is al verouderd op het moment dat op ‘verzend’ wordt gedrukt. En hoe snel kan een collega beschikken over alle informatie om snel het werk over te nemen als alles in persoonlijke email boxen staat?

 

Hoe werkt het?

SharePoint al dan niet in de Cloud

Het inrichten van een oplossing om data te delen met je klanten kan met een bescheiden investering. Het product SharePoint heeft standaard al veel functionaliteit die we zo kunnen toesnijden op je situatie.

Vergis je niet in SharePoint! Vaak zijn bestaande SharePoint toepassingen niet meer dan een paar intranet of wiki-pagina’s. Maar er zit veel meer power in SharePoint. Zo is er standaard database functionaliteit aanwezig, is er compleet workflow management en dat alles voorzien van autorisatie en afscherming.

 

Wat is het resultaat?

  • Een werkende SharePoint omgeving waarmee je data kunt delen met klanten: synchroniseer alle relevante details uit uw ERP of WMS en deel het met je klant, inclusief PDF’s en Excel. Klanttevredenheid gaat omhoog, je kosten en kosten voor je klant gaan omlaag.

 

SharePoint nog niet in gebruik of nog niet volledig in gebruik? UC Group heeft ervaring om de kracht van SharePoint beter in te zetten.

Vraag een SharePoint implementatie aan!

Meer weten?


Ludi Cosman

Ludi Cosman

IT Manager | Project Manager | Scrum Master

Leer mij kennen

Gerelateerde diensten & oplossingen


ERP Scan

Uit studies blijkt dat tussen de 50 en 70% van de ERP-implementaties mislukt. Het is belangrijk dat het fundament van je bedrijf stevig genoeg is om ERP te kunnen implementeren! De uitkomst van de ERP scan geeft je inzicht in het fundament van de organisatie en daarmee de kans op een succesvolle implementatie.
Meer informatie

ERP implementatie

Een implementatie is een complex verandertraject. Iets waar je medewerkers binnen een organisatie niet te veel mee wilt belasten. Daarbij zal het een uitdaging zijn om iemand te vinden met de juiste ervaring om op te treden als ERP Projectleider. Onze ervaren Projectmanagers zorgen voor een succesvolle implementatie van je nieuwe systeem.

Meer informatie

Pakketselectie

Wij helpen je met het kiezen van het juiste pakket. ERP, TMS, WMS, APS of BI.
Meer informatie

Enquête – klaar voor ERP?

Direct weten of je organisatie klaar is voor ERP? Beantwoord 10 korte vragen en krijg meer inzicht over het fundament van je organisatie!
Meer informatie