home > diensten & oplossingen > s&op/ibp audit

S&OP/IBP audit

Hoe volwassen is uw supply chain? Doe een S&OP / IBP audit om er achter te komen waar uw organisatie staat in aanloop naar een demand-driven supply chain!

Locatie
Op locatie van uw organisatie
Duur
1 a 2 dagen

Meet je supply chain volwassenheid!

Een demand-driven supply chain is de hoogst haalbare volwassenheidsfase van een supply chain. Het vertrekpunt naar een demand-driven supply chain is optimale Sales & Operations Planning (S&OP) en Integrated Business Planning (IBP).

UC Group heeft een scan ontwikkeld waarmee je de volwassenheid van je supply chain kan meten. Je weet direct waar de uitdagingen voor de toekomst liggen en welke stappen er genomen moeten worden richting een demand-driven supply chain.

 

Wat is het resultaat?

Wat levert een demand-driven supply chain eigenlijk op?

  • Voorraadreducties van 30-50% ten opzichte van een traditionele push supply chain
  • Doorlooptijdverkorting naar maximaal 1 a 2 weken
  • Servicelevel van 99,9%
Brochure aanvragen

Meer weten?


Wouter Eijkelkamp

Wouter Eijkelkamp

Senior Supply Chain Planning & Continuous Improvement Specialist

Leer mij kennen

Gerelateerde diensten & oplossingen


Delivery performance check

Hoe perfect zijn jouw orders? Is inzichtelijk wat je leverprestaties en faalkosten zijn? UC ontwikkelde de Delivery Performance Check voor snel inzicht!
Meer informatie

Operationeel specialisten

Goede customer service en planning zijn essentieel in een operationele processen. Voor de beheersing van kosten in je totale operatie. Maar ook voor proces efficiƫntie en leverbetrouwbaarheid. UC Group heeft ervaren customer service medewerkers en planners die het verschil maken voor je organisatie!
Meer informatie