home > diensten & oplossingen > supply chain vlekkenplan apk

Supply chain vlekkenplan APK

Een supply chain inrichting is aan verandering onderhevig. UC heeft een APK keuring ontwikkeld waarmee je snel inzicht hebt in de houdbaarheid van je huidige inrichting ten opzichte van toekomstige veranderingen. Met de uitkomsten van de APK ben je in staat snel veranderingen te initiëren en vergaar je tevens gegevens over de efficiëntie van je huidige proces.

Locatie:
De apk wordt uitgevoerd op locatie van je bedrijf
Duur:
5 - 10 dagen

Hoe werkt het?

Tijdens een supply chain vlekkenplan APK kijkt UC Group door middel van een tweedaagse scan je gehele supply chain na. We kijken naar de huidige situatie, maar ook naar te verwachten toekomstige ontwikkelingen.

 

Wat is het resultaat?

De uitkomst van onze supply chain vlekkenplan APK verschilt natuurlijk per bedrijf maar het belangrijkste resultaat van een goede vlekkenplan modelering is het vergroten van inzicht in:

  • huidige situatie door middel van visualisatie (goederenstromen, m2, profielen en efficiency)
  • vergelijking van scenario’s op basis van een financiële business case benadering
  • het onderscheid tussen hoofdzaken (grote impact) en bijzaken (relatief kleine impact)
  • eenvoudig structuur om ‘what if’ vragen te beantwoorden en mogelijkheid tot hergebruik van vlekkenplan modelering bij gewijzigde verwachtingen of aangepaste parameters
  • maximale capaciteiten bepalen gegeven een bepaald scenario

 

Waarom APK keuren?!

De inrichting van transport en opslag is afhankelijk van veranderingen in je business.

We zijn er bij UC van overtuigd dat het goed is om elk jaar eens kritisch te kijken naar je supply chain inrichting. Wil je weten waarom? Dan hebben we een interessant artikel voor je: ‘Logistiek engineer – valideer je supply chain jaarlijks bij snel veranderende business

 

Supply chain APK aanvragen!

Meer weten?


Patrick Watervoort

Patrick Watervoort

Logistics engineer & analist

Leer mij kennen
Arthur Noatschk

Arthur Noatschk

Logistics Engineer & Projects

Leer mij kennen

Gerelateerde diensten & oplossingen


Quality as a Service

Moet u, wilt u of heeft u een kwaliteitssysteem als ISO of NEN? Dan is de kans groot dat u dit beschouwt als veel werk en kosten. "Quality as a Service" biedt een oplossing voor de invoering of verbetering van uw kwaliteitsmanagementsysteem op een manier die uw bedrijf daadwerkelijk geld oplevert.
Meer informatie

Interim management

Tijdelijke ondersteuning van bekwame teamleiders, supervisors, managers en bedrijfsleiders. UC Group biedt interim management in verschillende vakgebieden.
Meer informatie

Logistieke quickscan

Een Logistieke Quick Scan helpt je om je logistieke processen inzichtelijk te maken. De scan geeft aan of en waar je logistieke processen kunt verbeteren om kosten te drukken of om je capaciteit optimaal te benutten.
Meer informatie

Lean Workout voor LSP

Leer samen met je medewerkers op een snelle manier waar de verbeterpunten zitten in uw processen. Meer kwaliteit voor minder kosten!


Meer informatie

Workshop verbeter KATA

Medewerkers willen zelf actief betrokken zijn bij verandering. Neem je medewerkers mee in beweging en verandering! Met de “Verbeter- en Coachingskata” leer je beweging in je organisatie te realiseren. De verandering verloopt niet volgens een vooraf strak geplande route, maar via een ontdekkingstocht waar je een verrassende leerervaring zal ondergaan.
Meer informatie

Innovation Roadmap

Onze Innovation Roadmap geeft je inzicht over innovatie potentieel en levert direct een actieplan op!
Meer informatie

Operations Maturity Assessment

Een Operations Maturity Assessment is een uitgebreide scan van je operationele afdelingen binnen je bedrijf. UC Group scant de organisatie op volwassenheid binnen een tiental onderwerpen.
Meer informatie

Goederenstroom efficiëntie check

Hoe efficiënt zijn je goederenstromen? En leveren ze je geld op of kosten ze alleen maar geld? Om direct inzicht te krijgen in de kosten en opbrengsten van je transportoperatie heeft UC een goederenstroom efficiëntie check ontwikkeld!
Meer informatie

Lean Green belt training

Lean Six Sigma is wereldwijd de meest toegepaste verbetermethode. Met behulp van LSS worden indrukwekkende resultaten geboekt op gebied van kwaliteit, doorlooptijd en leverbetrouwbaarheid en daarmee op klant-loyaliteit. UC biedt Green belt trainingen.
Meer informatie

Lean game

Met deze Lean Game leggen wij samen met je medewerkers op een speelse manier het fundament voor cultuurverandering en proces optimalisatie.
Meer informatie