Zoek binnen de UC Group website

Bent u klaar voor ERP implementatie? Doe de ERP scan!

  • Geschreven door:

24 februari 2017

ERP implementeren? Van te voren bepalen wat het fundament van uw proces en organisatie is, kan geen kwaad!

Vul onze ERP scan in en dan vertellen wij u iets over de kracht van het fundament binnen uw organisatie.

Heeft u óók zo’n hekel aan lastige vragen? Van die lijstjes om in te vullen? Met keuzemogelijkheden van ‘helemaal niet mee eens’ tot ‘helemaal mee eens’? Om vervolgens – na lang zwoegen – een standaard tekstje voorgeschoteld te krijgen waar je niks aan hebt. En het bedrijf erachter schijnbaar aan de haal gaat met je data. U ondertussen – met meer vragen dan daarvoor – in verwarring.

Natuurlijk houdt u daar niet van. Ik ook niet.

Toch hebben wij ook zo’n lijstje met vragen. Maar dan eentje waar u wél wat aan heeft. Eentje die ook enkele vragen voor u zal beantwoorden. Wij willen namelijk weten óf en hóe we u kunnen helpen om uw organisatie nog krachtiger en succesvoller te maken. Door het invoeren van slimme procesverbeteringen in uw business en IT systemen.

Bij UC data & transformation geloven we namelijk in iets wat we ‘blijvend verbeteren’ noemen. Daarbij specialiseren we ons in de maak- en verplaatsindustrie. Ook voor u als bedrijf dienen zich voortdurend nieuwe kansen én uitdagingen aan. Wij helpen u om het proces van blijvend verbeteren te installeren én te borgen binnen uw organisatie

Overvalteam

Dat willen we niet doen als een soort overvalteam: mannen in zwarte pakken die snel een standaard systeem neer komen zetten en even later weer verdwijnen. Nee, zo’n belangrijke organisatieverandering is een avontuur wat je samen aan gaat. Niemand kent uw organisatie per slot van rekening beter dan u en uw medewerkers. Als we die waardevolle kennis vervolgens combineren met onze specialistische kennis van verandertrajecten op het snijvlak van business en IT dan komen we altijd tot het optimale resultaat.

ERP scan

Onze ERP scan is de eerste verkennende stap waarbij we u – zonder verdere verplichtingen – een tiental vragen stellen. Wees gewaarschuwd! Het kunnen best vervelende vragen zijn. Maar dat zijn volgens mij de enige die het ook waard zijn om beantwoord te worden. Na invullen ontvangt u van ons iets waar u daadwerkelijk iets aan heeft: het resultaat van de scan uitgedrukt in een getal én een kleur. Deze combinatie vertelt u alvast iets over de kracht van het fundament binnen uw organisatie.

Wellicht biedt het een aanleiding om eens verder met ons in gesprek te gaan onder het genot van een kop koffie. Want ook die drinken we graag samen. En ik beloof dat ik geen zwart pak aan trek.

UC data & transformation – procesverbeteringen die werken

Met UC data & transformation realiseren we voor u procesverbeteringen die werken. Samen met uw medewerkers implementeren én borgen we onze adviezen en oplossingen. Zodat u er lang van kunt profiteren. Onze professionals zijn als projectmanager de spin in het web bij verandertrajecten op het snijvlak van business en IT. Daarbij zijn wij gespecialiseerd in het analyseren, adviseren en implementeren bij business gedreven verandertrajecten met een sterke IT component. UC is volledig onafhankelijk van pakketten of leveranciers. Daarom bieden wij altijd een objectieve oplossing die vooral werkt voor ú.

Heeft u misschien ook lastige vragen voor ons? Schroom niet ze te stellen!

 

Roald is ERP specialist en heeft meer dan 20 jaar ervaring met het implementeren en verbeteren van processen door de inzet van ERP. 


https://www.ucgroup.nl/doe-de-erp-scan/

Deel dit artikel:

Deel dit object op Facebook Twitter dit object Deel dit object op Linkedin width= Deel dit object op Google+ E-mail dit object Whatsapp dit object Kopieer link