Zoek binnen de UC Group website

ECS en UC Group eerste internationale Implementatiepartners van iSHARE

30 augustus 2018

Electronic Commerce Solutions International en UC Group zijn de eerste internationale Implementatiepartners van iSHARE geworden. Afgelopen week hebben ECS en UC Group hun handtekeningen gezet onder de partnerovereenkomst met de iSHARE Beheerorganisatie. Hiermee kunnen ECS en UC Group vanaf heden iSHARE implementeren voor klanten die daardoor sneller, eenvoudiger en veiliger data kunnen delen.

Snellere en veiligere data-uitwisseling

Sinds haar ontstaan in 1999 is ECS uitgegroeid tot een toonaangevende partij op het gebied van Enterprise Applicatie Integratie en veilige en snelle uitwisseling van data over het internet. ECS helpt bedrijven en organisaties hun uitwisseling van data beheersbaar te maken. ECS doet dit door hun data te transformeren en te integreren met elke gewenste applicatie en hun communicatie te beveiligen. Daarmee helpt ECS haar klanten efficiënter te werken, het servicepeil te verhogen en de snelheid van zaken doen met hun handelspartners te vergroten. iSHARE sluit hierop naadloos aan.

Ben Rinkel, directeur van ECS International: “Wij zijn trots dat we iSHARE aan ons portfolio kunnen toevoegen.iSHARE haalt vertrouwensbarrières weg om data te delen tussen de verschillende (onbekende) partijen, terwijl ECS de technische (integratie) barrières wegneemt die er nog zijn. Wij staan voor veilige en eenvoudige data-uitwisseling. Ik ben dan ook blij dat wij met iSHARE onze klanten kunnen helpen snel en veilig hun data uit te wisselen.”

Verbetering van ketens

UC Group levert consultancy, realisatie en interim-oplossingen voor moderne operations & supply chain vraagstukkenbij klanten in binnen- en buitenland. Ze werken in zelfgeorganiseerde, multifunctionele teams van hands-on specialisten en gelijkgestemden. Vanaf het eerste begin van het iSHARE-project is UC Group nauw betrokken bij de ontwikkeling van het Afsprakenstelsel. Ook zij ziet kansen om met iSHARE haar dienstverlening te optimaliseren.

Pascal van Beek, Managing Director van UC Group: “Als UC Group willen we voorlopen door te doen! Daarom hebben we ons vanaf het begin gecommitteerd aan de ontwikkeling van iSHARE. Met het afsprakenstelsel kunnen we onze klanten helpen op een eenvoudige, praktische manier informatie binnen een keten te delen, waardoor integrale verbetering van die ketens weer een stap dichterbij komt.”

Met het partnerschap van iSHARE zijn ECS en UC Group in staat om innovatieve klanten uit de logistiek te helpen met de implementatie van iSHARE zodat ook zij profiteren van de voordelen van het Afsprakenstelsel.


https://www.ucgroup.nl/ecs-en-uc-group-eerste-internationale-implementatiepartners-van-ishare/

Deel dit artikel:

Deel dit object op Facebook Twitter dit object Deel dit object op Linkedin width= Deel dit object op Google+ E-mail dit object Whatsapp dit object Kopieer link