Inga is sinds september 2018 werkzaam bij UC Group als logistics engineer en wil de komende jaren een breed scala aan opdrachten en projecten uitvoeren, om zich zo te ontwikkelen als consultant/adviseur en haar specialisme te ontdekken. Inga houdt van interactie met mensen, verhalen uit te wisselen en is te omschrijven als loyaal, hardwerkend en enthousiast.

Het afgelopen jaar is Inga betrokken geweest bij warehouse optimalisaties, zoals de (her)inrichting van (geautomatiseerde) warehouses en heeft ze met activity-based-costing modellen gewerkt. Verder ondersteunt ze waar nodig de senior professionals van UC.

Voordat ze als logistics engineer aan de slag ging, heeft ze de master MSc Supply Chain Management succesvol afgerond. Haar afstudeeronderzoek voor deze master heeft ze ook bij UC gedaan. Voor dit onderzoek heeft ze de ontwikkelingen van same-day delivery in de non-food industrie in Nederland onderzocht en in kaart gebracht. Samen met Kieskeurig.nl is er in januari 2019 een same-day delivery event georganiseerd waar de resultaten van dit onderzoek en het onderzoek van Kieskeurig.nl zijn gepresenteerd.

https://www.ucgroup.nl/sameday/

Naast haar dagelijkse werkzaamheden als logistics engineer is ze actief als vicevoorzitter bij Jong Logistiek Nederland, waar ze zich samen met de rest van het bestuur inzet voor het enthousiasmeren van jongeren voor de logistiek!

Verder heeft ze de afgelopen jaren de bachelor BSc. International Business Administration behaald aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, een demand/supply planning stage gelopen bij Henkel Nederland, een aantal maanden gereisd door Nieuw-Zeeland en Australië en is ze actief geweest bij de studievereniging als programma manager.