Zoek binnen de UC Group website

Ervaar aan den lijve wat nieuwe technologie voor jouw bedrijf kan betekenen

22 juli 2021

Topmanagers van logistieke bedrijven kunnen op 28 september 2021 deelnemen aan het Innovation & Experience-evenement van de UC Group. Deze vindt plaats in het schitterend nieuwe kantoorconcept The Rise in Tilburg. Tijdens de dag word je samen met collega-managers op de hoogte gebracht van baanbrekende innovaties op het gebied van supply chain technologie.

Er is afgelopen jaren spectaculaire voortgang geboekt met een nieuwe golf van logistieke oplossingen, gebruik maken van data science, robotisering, internet of things en artificial intelligence. Niet ieder bedrijf kan deze ontwikkelingen bijbenen. Er dreigt een ‘technology gap’ tussen bedrijven voor wie het te snel gaat en een logistieke kopgroep die met de nieuwe technologie zijn voorsprong verder weten te vergroten.

Van welke technologische innovaties moet je absoluut op de hoogte zijn? Welke zijn op jouw bedrijf van toepassing? Hoe manage je een innovatieproject?

Dat is wat je Innovation & Experience 2021 aan den lijve gaat ondervinden.

Je gaat tijdens het event actief aan de slag met kennisexperts op deelgebieden van supply chain technologie. Zij gaan voor jou gedurende de dag een unieke oplossing bedenken voor de uitdagingen waar jij nu mee worstelt. Om in de stemming te komen geeft een trendwatcher een overzicht van de (ongekende) mogelijkheden die de huidige generatie technologie te bieden heeft. Vervolgens breng je samen met een groepje vakgenoten de meest urgente problemen uit je eigen business in kaart. Hierbij zijn twee complementaire technologie-aanbieders aanwezig die zich samen gaan vastbijten in de problematiek van jouw groepje.

Samenwerking geeft energie

In totaal zullen maar liefst twaalf toonaangevende kennispartners hun bijdrage aan het event verlenen. Dit zijn experts op hun eigen werkterrein zoals het bouwen van magazijnen, automatisering van logistieke processen of in het leiden van veranderprojecten. Hun ware kracht komt naar boven als ze een concreet probleem moeten oplossen en worden uitgedaagd om ‘cross functioneel’ te denken. Hoe kunnen een magazijnbouwer en een data scientist elkaar versterken? Vooral in de samenwerking met experts uit andere expertisegebied komen de beste en meest creatieve ideeën naar boven.

9 redenen om je (snel) aan te melden

De snelheid van technologische innovaties ligt adembenemend hoog. Zorg dat je de boot niet mist en kom op 28 september naar Innovation & Experience. Er zijn slechts 75 plekken beschikbaar dus wees er snel bij en meld je nu aan. We zetten nog even op een rij waarom je dit interactieve evenement absoluut niet mag missen:

  • Laat je inspireren door trendwatchers
  • Hoor de laatste ontwikkelingen en innovaties
  • Leer van ervaringen van collega-topmanagers
  • Profiteer van expertise bij onze kennispartners
  • Ontwikkel een unieke oplossing voor jouw probleem
  • Laat je enthousiasmeren door jonge startups
  • Geniet van de geweldige ambiance in The Rise
  • Verrijk je netwerk met waardevolle contacten
  • Verbeter jezelf als manager van logistieke innovatie

 

Let op: Dit event is bedoeld voor top managers van logistieke bedrijven!  

 


https://www.ucgroup.nl/ervaar-aan-den-lijve-wat-nieuwe-technologie-voor-jouw-bedrijf-kan-betekenen/

Deel dit artikel:

Deel dit object op Facebook Twitter dit object Deel dit object op Linkedin width= Deel dit object op Google+ E-mail dit object Whatsapp dit object Kopieer link