Zoek binnen de UC Group website

Laat je inspireren tijdens het ICT & Logistiek in de jaarbeurs in Utrecht! 

Ook dit jaar is staat UC Group samen met iSHARE op het ICT & Logistiek  Jaarbeurs in Utrecht.

ICT & Logistiek is het jaarlijkse event waar u de (ICT-)oplossingen vindt die nodig zijn om uw logistieke processen efficiënt in te richten en effectief uit te voeren. Een bezoek aan ICT & Logistiek biedt u een actueel overzicht van toepassingen en diensten voor de complete supply chain.

Net als vorig jaar kunt u zich inschrijven voor verschillende informatiesessies in het UC Group Theater op de iSHARE stand. Inschrijven kan via hier.

Onderwerpen 

1. Theatersessie Leiderschap

Dick van Dommelen en Harry Jonker delen hun inzichten op veranderen en ontwikkelen van leiderschap op elk niveau binnen organisaties. Zij laten je zien wat er kan gebeuren als je elke medewerker een gelijkwaardige stem geeft, als je de rollen eens omdraait. Wat de effecten zijn van dialogisch organiseren en wat je daarvoor zou moeten doen.

2. Theathersessie Sustainability 

CO2 heffing in Logistiek, bedreiging of kans?

In 2021 moeten alle bedrijven aan de overheid gaan rapporteren over hun CO2 uitstoot en hun reductieplannen. Dat geldt ook voor jouw logistieke organisatie. Wij hebben als UC Group antwoord op hoe je CO2 uitstoot in kaart kunt brengen in de keten en hoe je dit gaat rapporteren. Daarnaast kijken wij naar besparingspotentieel in zowel CO2 als kosten.

Tijdens onze theatersessie op ICT & Logistiek 2019 presenteren wij een aantal oplossingen voor de vraagstukken van energietransitie in logistiek waar je morgen al mee kunt beginnen. Met aanpak van UC Group kun je met CO2 besparingen je winst verhogen.

 

3. Theatersessie Data delen | iSHARE

Ketensamenwerking biedt steeds meer tastbare voordelen naarmate consumenten veeleisender worden en de economie ontwikkelt tot een netwerkeconomie. Maar ook de complexiteit neemt toe. Daarnaast brengt de digitale transitie in de logistiek grote hoeveelheden data met zich mee. Data die in de juiste context een grote waarde heeft.

Data delen is van essentieel belang om de juiste dingen te doen op het juiste moment, en het daarbij horende inzicht te kunnen verschaffen.

Tijdens ICT & Logistiek 2019 spreken Peter Jasperse en Joost Koolen van UC Group over de uitdagingen en belemmeringen van data delen en over hoe iSHARE meerwaarde realiseert in bestaande logistieke ketens: “what’s in it for you?”.

 

 

 

https://www.ucgroup.nl/events/ict-logistiek-2019/

Deel dit event:

Deel dit object op Facebook Twitter dit object Deel dit object op Linkedin width= Deel dit object op Google+ E-mail dit object Whatsapp dit object Kopieer link