Zoek binnen de UC Group website

Logistieke innovatie tijdens Logistica! Hoe leg je de verbinding?

Als interim- en adviesbureau zal UC Group vanzelfsprekend kennis met je delen! We organiseren een aantal kwalitatieve sessies met als onderwerpen ‘innovatie in de logistiek’ en ‘verandermanagement’.

Alvast laten weten dat je interesse hebt in onze sessies? Schrijf je dan in via de website van Logistica. Vergeet je niet aan te melden voor een van onderstaande kennissessies!

 

Kennissessies

 

Kennissessie 1 – dinsdag 28 november om 10:30 uur

“Logistieke innovatie: het spanningsveld tussen technologie en mens”

We zien al jaren dat technologie zich ontzettend snel ontwikkelt. De mogelijkheden breiden zich daardoor razendsnel uit. Zijn wij door alle mogelijke ontwikkelingen wel in staat om volledig bij te blijven en de juiste keuzes te maken ? Een beschouwing op technologische innovatie en de spanningsvelden die deze veroorzaken voor mens en maatschappij.

Spreker: Stoffer Dunnik

 

Kennissessie 2 – woensdag 29 november om 10:30

“Veranderprocessen sturen en beheersen: Mission impossible! Of niet?”

Uit diverse onderzoeken blijkt dat zo’n 70%-80% van de geplande veranderingen niet tot het gewenste resultaat leiden. Wordt een verandertraject niet goed gemanaged, of proberen we juist te veel te managen? Een inleiding in veranderkundige aspecten, die je misschien liever niet wil horen.

Spreker: Harry Jonker

 

Kennissessie 3 – donderdag 30 november om 10:30

E-logistics: Alles draait om “alert, wendbaar en TJOKVOL-klant”

Over een paar jaar zal 10% van de Nederlandse supply-chain industrie volledig gericht zijn op efulfilment. E-warehousing en parceldistributie groeien al jaren dubble-digit. Alleen díe retailers en logistieke dienstverleners die super-wakker, super-wendbaar en obsessief klantgericht zijn, zullen in de retailomslag naar omnichannel overleven. Hoe wordt jouw organisatie alert, wendbaar en extreem klantgericht, wat zijn de do’s en de dont’s?

Spreker: Nando van Essen

 

Kenissessie 4 – 28, 29 en 30 november 13:30 – 14:00 uur

iSHARE, noodzakelijk voor de succesvolle supply chain van de toekomst

In deze sessie licht de UC Group toe hoe iSHARE bijdraagt aan verdere samenwerking in de keten.

UC Group geeft klanten in de supply chain concrete adviezen en verzorgt implementaties. Volgens UC Group valt er veel te winnen als bedrijven beter samenwerken binnen de totale keten. iSHARE is een innovatie die precies past binnen deze visie. Vandaar dat UC Group bijdraagt aan het afsprakenstelsel als co-creatiepartner.

“iSHARE gaat veel verder dan de huidige afspraken over bilateraal data delen, het gaat vooral om data delen veel verder door de keten”, aldus Wouter Eijkelkamp.

Spreker: Wouter Eijkelkamp

 

Wil je op de hoogte worden gehouden over aanmelden en inhoudelijke informatie ontvangen? Volg ons dan op LinkedIn of vraag informatie aan!

https://www.ucgroup.nl/events/logistica-2017/

Deel dit event:

Deel dit object op Facebook Twitter dit object Deel dit object op Linkedin width= Deel dit object op Google+ E-mail dit object Whatsapp dit object Kopieer link