Zoek binnen de UC Group website

Waarom dit event?

Supply chain management kan bij uitstek een langetermijnbijdrage leveren aan de realisatie van een circulaire economie. Onze economie zal een transitie moeten ondergaan om de doelstellingen van het klimaatakkoord te realiseren. Dat gebeurt niet vanzelf.

 

Wat kan je verwachten?

Tijdens dit event willen we een toekomstvisie bieden en met managers werkzaam in operations, productie, logistiek, supply chain, customer service of supply chain planning de huidige stand van zaken bespreken.

Wij willen graag met jullie kijken naar mogelijke oplossingen binnen jouw bedrijf en binnen de keten. Het doel: het uitwisselen van ideeën en suggesties om verspilling direct te identificeren en te voorkomen in jouw bedrijf.

 

Programma

13:00 – Inloop

13:30 – Welkom en introductie Zero Waste in Supply Chain
Spreker: Johan Roxs, Managing Partner UC planning & customer service

Keynote: ‘Ketenoptimalisatie, ingewikkeld of gewoon je boerenverstand gebruiken?’
Spreker: Alexander Prinsen, Managing Partner, The Zero Waste Consultant

Ketenoptimalisatie leidt vaak tot incrementele innovatie, minimaliseren van verspilling en kosten besparingen. Wat als het mogelijk is om de waardeketens (Value Chain en Supply Chain) nog effectiever te organiseren waarbij én geld kan worden verdient én er bijgedragen wordt aan duurzaamheid?

Alexander Prinsen zal ons meenemen hoe de optimalisatie criteria van Zero Waste, Pollution en Emission waardeketens (Value Chain en Supply Chain) concurrerend en innovatiever maken en tevens duurzaamheid stimuleren. Zijn visie zal je inspireren en prikkelen je denkkaders te verbreden.

Klantcase:  ‘Een schijnbaar onmogelijke reis naar volledige duurzaamheid’
Spreker: Rob Heeres, VP Global Supply Chain Systems, Interface Scherpenzeel, Nederland

De missie van Interface is Climate Take Back™ en dat willen we delen met de hele wereld. Wij leiden ons bedrijf op een manier waarop we een klimaat creëren dat geschikt is om in te leven, en we roepen iedereen op hetzelfde te doen.

Rob Heeres zal ons meenemen in welke stappen Interface heeft gemaakt op weg naar volledige duurzaamheid.

15:00 – Pauze 

15:30 – Interactieve sessie en discussie

Samenwerking en kennisdeling worden door het programma “Nederland Circulair in 2050” benoemd als grote uitdagingen in de transitie naar een circulaire economie. Twee waarden die essentieel zijn in het gedachtegoed van de UC Group, als het gaat om de manier waarop wij geloven dat je tot duurzame resultaten komt.

In deze sessie gaat het naast de inhoud ook om de vraag hoe wij met elkaar de omschakeling gaan maken?

Door gebruik te maken van verschillende werkvormen willen we je de kracht van samenwerking en kennisdeling laten ervaren. Na afloop ga je niet alleen naar huis met concrete stappen die jij zelf gaat zetten, maar heb je ook een idee hoe je dat samen met je collega’s en ketenpartners kunt uitbouwen.

De sessie staat onder leiding van UC Group met medewerking van Alexander Prinsen en Rob Heeres.

17:00 – 18:00 Netwerkborrel

 

Voor wie?

Dit event wordt georganiseerd voor bedrijven binnen productie en retail.

We hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor dit event. We maken aan de hand van alle inschrijvingen een selectie en komen zo snel mogelijk bij je terug.

 

Aanmelden

Meld je aan via bovenstaande inschrijfbutton!

 

Locatie:

De Polderij
Vlaardingsedijk 7
Maassluis
010 – 311 22 84

Deelname is gratis. 

 

Kun je niet bij het event aanwezig zijn maar wil je wel meedenken en op de hoogte worden gehouden over dit initiatief, laat dan hier je gegevens achter.

https://www.ucgroup.nl/events/op-weg-naar-zero-waste-supply-chain/

Deel dit event:

Deel dit object op Facebook Twitter dit object Deel dit object op Linkedin width= Deel dit object op Google+ E-mail dit object Whatsapp dit object Kopieer link