Zoek binnen de UC Group website

UC Group organiseert Ronde Tafel bijeenkomst “Lean management voor het middelgrote bedrijf”

Lean is al een lange tijd een populair onderwerp. Vanaf de vroege jaren negentig hebben met name de grote bedrijven er veel mee gedaan. Met veel hulp van buitenaf hebben ze lean geïmplementeerd en zo hun processen efficiënter gemaakt.

Maar hoe pak je dat aan in een kleiner bedrijf? De hoge kosten van externe ondersteuning zijn moeilijker op te brengen en de opbrengsten zijn ook kleiner. Dus dat is best een lastig vraagstuk. UC Group heeft voor “Lean in SME (Small and Medium Enterprise) een speciale benadering ontwikkeld.

Deel je vragen en ervaringen met soortgenoten op dit onderwerp. UC Group faciliteert, geeft antwoorden en helpt je verder met Lean tijdens de Ronde Tafel bijeenkomst op 29 maart 2019.

De bijeenkomst heeft een beperkte schaalgrootte, zo leren we elkaar goed kennen en kunnen we intensief ingaan op de vraagstukken. We mikken op directeuren/ managers van middelgrote ondernemingen die Lean in hun bedrijf in 2019 op de kaart willen zetten.

Aanvang is 13:00, we eindigen met een borrel van 17:00 tot 18:00.
Plaats: UC Group, Marconistraat 16, Rotterdam, 14 e verdieping.

Heb je vragen over het programma? Bel Frank Dotman op 06-11361446 of stuur een mail aan
frank@uclogistics.nl

https://www.ucgroup.nl/events/ronde-tafel-lean-sme/

Deel dit event:

Deel dit object op Facebook Twitter dit object Deel dit object op Linkedin width= Deel dit object op Google+ E-mail dit object Whatsapp dit object Kopieer link