Zoek binnen de UC Group website

De consument verwacht een steeds kortere levertijd. Wereldwijd zien we in de grote e-commerce landen als USA, UK en China een forse trend naar Next Day Delivery. In ons kleinere Nederland worden al meer dan 90% van de online orders Next Day geleverd en is Same Day Delivery in opkomst. In deze presentatie neemt Inga je mee in de wereld van Same Day Delivery. Wanneer is het wèl succesvol en wanneer niet? Is Same Day Delivery wel efficiënt en duurzaam te organiseren. En wat is de invloed van Amazon?

LOGISTICS & FULFILLMENT

Of het nu onderdelen logistiek, aan-huis-leveringen of voorraadoptimalisatie betreft, een klant wil weten waar hij of zij aan toe is. Bezorgopties zijn een belangrijke factor bij de keuze van een consument voor de ene of de andere webshop. Duidelijkheid moet te allen tijde voorop staan. Daar hoort betrouwbare en real-time informatie bij. En natuurlijk hoort daar betrouwbare bezorging bij.

Wat wij onder Logistics & Fulfillment verstaan

 • E-fulfillment
  Het proces van het ontvangen van de order tot de bezorging. E-commerce bedrijven kunnen dit in huis regelen, of uitbesteden aan derden.
 • Voorraadbeheer
  Beheren of beheersen van de in- en uitgaande goederenstroom door middel van planningtools. Bedrijven kiezen ook vaker voor de optie om geen voorraad aan te leggen, maar on demand in te kopen.
 • Klantgerichtheid
  Klanten verwachten een steeds snellere levertijd. Het retourneren van het product is minstens zo belangrijk, want ook daarin moet alles frictieloos verlopen.
 • Technologie
  Er komen steeds meer technologieën op de markt om het logistieke fulfillment traject efficiënter en sneller te laten verlopen, zoals AI. Denk ook aan Mixed-reality oplossingen en drones.

In een sterk gedigitaliseerde wereld met miljoenen online orders zijn Logistics & Fulfillment relevanter dan ooit. Het goed verwerken van een order vergroot de kans dat klanten blijven terugkomen.

Lees verder via webwinkelvakdagen.nl

Geinteresseerd in een gratis Same Day Delivery Whitepaper? Klik hieronder

https://www.ucgroup.nl/sameday/

https://www.ucgroup.nl/events/same-day-delivery/

Deel dit event:

Deel dit object op Facebook Twitter dit object Deel dit object op Linkedin width= Deel dit object op Google+ E-mail dit object Whatsapp dit object Kopieer link