Zoek binnen de UC Group website

Het ‘Innovation & Experience event’ 2022 wordt door ons alweer voor de 4de keer georganiseerd. Binnen UC geloven we dat een supply chain organisatie alleen duurzaam succesvol kan blijven door te experimenteren met nieuwe methoden en technieken en te co-creëren. Daarom brengen we bij dit event up-to-date kennis en ervaring samen in een setting die samenwerking inspireert. De twee gastsprekers, Andre Kuipers en Paul Iske sluiten ook naadloos aan bij die setting.

Paul Iske is hoogleraar Open Innovatie & Business Venturing aan de School of Business and Economics van de Universiteit Maastricht. Nog veel bekender is hij als Chief Failure Officer van het Instituut voor Briljante Mislukkingen. Dit instituut wil begrip kweken voor de complexiteit van innoveren en ondernemen.

Andre Kuipers behoeft zo nodig nog minder introductie nodig. Als tweede ruimtevaarder van Nederlandse nationaliteit werkt hij voor de Europese Ruimtevaartorganisatie ESA. Waar hij als professional enerzijds dicht op baanbrekende innovaties en onderzoeken zit, heeft hij als ruimtevaarder letterlijk op afstand kunnen zien hoe we er als aarde voorstaan en wat er voor nodig is om die aarde in goede banen te leiden.

Meld je hier aan!

 

 

https://www.ucgroup.nl/events/save-date-uc-innovation-experience-event-2022/

Deel dit event:

Deel dit object op Facebook Twitter dit object Deel dit object op Linkedin width= Deel dit object op Google+ E-mail dit object Whatsapp dit object Kopieer link