home > start e-fulfilment academy

Post-HBO E-fulfilment opleiding

Alles voor de professional die niets wil missen in e-commerce en logistiek!

In het cursusprogramma van deze post-HBO e-fulfilment opleiding ga je gedetailleerd in op de verschillende e-fulfilment processen en hun samenhang. Zowel theorie als praktijk (in cases en voorbeelden) komen uitgebreid aan bod. De E-fulfilment Academy is e-Academy learning partner!

Leer alles over logistiek voor e-commerce!

E-business wordt in bedrijfsleven en retail steeds belangrijker. Na de sterke groei in de afgelopen 15 jaren wordt ook in de komende jaren een groei verwacht van 15-20% per jaar. Nederland telt inmiddels bijna 30.000 webshops. Deze sterke groei  zorgt ervoor dat de E-fulfilment industrie steeds belangrijker wordt. De behoefte aan goed opgeleide professionals neemt toe. 

UC Group heeft daarom de E-fulfilment Academy ontwikkeld, een trainingsinstituut ondersteund door Thuiswinkel.org, TLNvLm, en EVO voor iedereen die actief is op het grensvlak van logistiek en e-commerce: Professionals op het gebied van logistiek, IT, sales, customer service, business development, verpakking, mechanisatie en marketing.

https://www.ucgroup.nl/events/start-e-fulfilment-academy/

Deel dit event:

Deel dit object op Facebook Twitter dit object Deel dit object op Linkedin width= Deel dit object op Google+ E-mail dit object Whatsapp dit object Kopieer link