Zoek binnen de UC Group website

Focus

Supply chain management wordt in de 21e eeuw HET aandachtsgebied voor bedrijven.

Door samen te werken in de keten kan worden voldaan aan toenemende klanteisen, maar biedt het ook oplossingen voor schaarste, congestie en duurzaamheid.

De praktijk leert echter dat er nog veelal wordt gedacht vanuit de eigen silo met als gevolg verspillingen. Misschien wel de belangrijkste af te breken silo’s zijn die van customer service en planning. En nog belangrijker; deze afdelingen gaan samenwerken om optimaal waarde toe te voegen voor de klant. Hoe gaan we dit realiseren?

 

Wat gaat de workshop je brengen?

In deze workshop ga je zelf aan de slag met de supply chain van de toekomst. Hoe ziet de supply chain er dan uit en wat wordt jouw rol als customer service of planning specialist of teamleider?

We behandelen voorbeelden uit de praktijk, werken een case study met elkaar uit en zetten een stip op de horizon voor de supply chain van de toekomst! De onderwerpen die behandeld worden variëren van data-delen in de supply chain (iSHARE) tot communicatie en samenwerking tussen afdelingen binnen je bedrijf.

Je werkt in de workshop samen met professionals op het gebied van planning en customer service uit de productie sector.

 

Door wie wordt de workshop gegeven?

De workshop wordt gegeven door Wouter Eijkelkamp en Johan Roxs.

Wouter is spreker en auteur van de whitepaper “S&OP: de basis voor Integrated business planning”. Wouter ondersteunt Offerman, onderdeel van Terbeke, op hun weg naar de supply chain van de toekomst. Hij is als supply chain specialist actief in iSHARE, een initiatief om slimmer en veiliger data te delen in supply chains.

Johan is managing partner en initiatiefnemer van UC planning & customer service en heeft veel ervaring in customer service management zowel in Nederland als daarbuiten in verschillende bedrijfstakken, zowel in lijnfuncties als projectmatig.

Hij kent als geen ander de voordelen van samenwerking tussen customer service en supply chain.

 

Voor wie is de workshop?

Voor sr. planning professionals en customer service teamleiders die werkzaam zijn in productieomgevingen.

 

Aanmelden

Meld je aan via de inschrijfbutton boven aan deze pagina en kom op dinsdag 6 maart 2018 naar deze workshop bij UC Group.

De workshop wordt gehouden van 15.00 – 17.00u bij UC Group, Rotterdam Science Tower, Marconistraat 16, 3029AK in Rotterdam.

Inloop is mogelijk vanaf 14.40 uur. Deelname is gratis.

https://www.ucgroup.nl/events/workshop-verbinding-in-supply-chain/

Deel dit event:

Deel dit object op Facebook Twitter dit object Deel dit object op Linkedin width= Deel dit object op Google+ E-mail dit object Whatsapp dit object Kopieer link