Zoek binnen de UC Group website

Waarom?

Harry Jonker, partner bij UC group vertelt: “Onze zoon heeft sinds zijn achtste diabetes en ik gun hem en ieder ander met diabetes een lang leven zonder complicaties.”

De stichting van olympisch volleybalkampioen Bas van de Goor heeft als missie de kwaliteit van leven van mensen met diabetes te verbeteren door middel van sport en bewegen. Iedere week regelmatig sporten en bewegen voorkomt complicaties en helpt mensen met diabetes hun bloedsuikerwaarden onder controle te krijgen, waardoor ze zich beter, gezonder en zelfverzekerder voelen. Sporten met diabetes is dus heel belangrijk, maar niet altijd makkelijk. De BvdGF helpt mensen daarbij.

Harry is op zoek naar particulieren en bedrijven die willen sponsoren en daarmee de BvdGF willen steunen. Zo heeft hij Lieke van der Plas, bereid gevonden tijd te doneren, en onze klant DSV heeft ons de ruimte ter beschikking gesteld. Doe jij ook mee?

Aanmelden

Schrijf je dan in via bovenstaande inschrijfbutton. Na aanmelding zal Harry je een tikkie sturen voor de betaling/ donatie, zodra deze ontvangen is, is jouw deelname bevestigd!

 

 

 

 

https://www.ucgroup.nl/events/zakelijk-vloggen-workshop/

Deel dit event:

Deel dit object op Facebook Twitter dit object Deel dit object op Linkedin width= Deel dit object op Google+ E-mail dit object Whatsapp dit object Kopieer link