Customer service

Customer service is de start van het logistieke proces. Goede customer service is proactief en attent. Bij UC weten wij dat vanuit onze ervaring: op zowel strategisch als operationeel vlak.

Engineering & consultancy

UC helpt opdrachtgevers om customer service optimaal op een lijn te brengen met de bedrijfsstrategie. Customer service heeft een direct effect op klanttevredenheid en leverbetrouwbaarheid. Daarom start de verbetering van logistiek vaak bij customer service!

Onze senior adviseurs hebben ervaring in verschillende branches en begeleiden strategiesessies bij opdrachtgevers.

Ons advies wordt afgestemd op basis van een korte audit van de huidige customer service organisatie. Om dit succesvol te kunnen doen zorgen wij ook dat dit tot stand komt in samenspraak met je medewerkers – dit zorgt voor het benodigde draagvlak!

Realisatie

UC begeleidt opdrachtgevers met integrale verbetertrajecten zoals het verbeteren van leverbetrouwbaarheid of het verhogen van de klanttevredenheid. Ook trainen en coachen we medewerkers.

Naast de begeleiding van projecten heeft UC meerdere managers in huis die een afdeling of een proces tijdelijk kunnen aansturen.

Een UC’er heeft ervaring in meerdere branches. Dat biedt voordelen: bijvoorbeeld dat we je processen (en mensen) vanuit een andere invalshoek kunnen bekijken!

Wil je customer service processen stroomlijnen en logistiek verbeteren? Neem contact met ons op!

Interim

UC helpt klanten om customer service te continueren in piekperiodes. Klantenorders moeten goed in de systemen staan om alle opvolgende processen in goede banen te leiden. Customer service medewerkers hebben dus veel invloed op de performance van de diensten die je aan de klant levert. Én op de tevredenheid van je klant!

Customer service is een vak, waar niet iedereen goed in is. Een pro-actieve customer service expert is nauwkeurig, heeft oog voor detail, heeft inlevingsvermogen en communicatief vaardig.

Daarom biedt UC coaching en training aan medewerkers en helpen we processen te optimaliseren in verschillende omgevingen (logistiek, productie en retail).

Onze jarenlange ervaring in verschillende branches betekent dat we snel geïntegreerd zijn bij onze opdrachtgevers en dat we het proces vanuit een andere invalshoek kunnen bekijken.

informatie opvragen

Meer weten?


Kurt Klomp

Kurt Klomp

Supply Chain Consultant

Leer mij kennen
Caroline Dekker

Caroline Dekker

Customer service manager

Leer mij kennen
Peter Jasperse

Peter Jasperse

Supply Chain Adviseur

Leer mij kennen
Yves Gortzak

Yves Gortzak

Senior Manager en Project Manager Customer Service

Leer mij kennen
Judith Schöffer

Judith Schöffer

Customer Service Professional

Leer mij kennen
Bart Schulte

Bart Schulte

Supply chain adviseur & programma manager

Leer mij kennen

Gerelateerde expertises


Productie logistiek

Aansluiting van je productieprocessen op de uitdagingen in de markt en de bedrijfsstrategie zijn fundamenteel om duurzaam succes te bereiken.

Lees meer

Distributie en stadslogistiek

Hoe richt je je distributie netwerk in om invulling te geven aan de veranderende klantvraag. De trend naar steeds kortere levertijden en hogere voorraadbeschikbaarheid in combinatie met de verdichting van steden en milieu eisen vragen een continue gerijking van je distributie netwerk en de stadslogistiek.

Lees meer

Continuous improvement

Continuous Improvement is een manier van denken, het is geen trucje. UC Group heeft meerdere professionals die continuous improvement dagelijks toepassen bij opdrachtgevers.

Lees meer

ICT & Data

Wat moeten we zonder data? Of beter gezegd, wat moeten we met alle beschikbare data?! Business intelligence helpt ons data te filteren en op waarde te schatten. Data experts van UC Group laten BI werken binnen organisaties, we zorgen dat je de juiste inzichten krijgt.

“You can have data without information, but you cannot have information without data.”- Daniel Keys Moran

Lees meer

Planning & Forecasting

Forecasting en planning spelen een sleutelrol in het optimaliseren van de supply chain. Hoe beter de forecast, hoe nauwkeuriger je kunt plannen. Een betere planning levert niet alleen betere resultaten maar ook tevreden klanten!

Wij helpen je om vragen te beantwoorden zoals: wat gaat de markt doen en hoe speelt de organisatie in op deze vraag? Om succesvol te kunnen zijn moet de forecast en de planning van uw voorraad optimaal zijn afgestemd op vraag van de klant.

Lees meer

Warehousing

Het warehouse is een fundamenteel onderdeel in de supply chain operatie en in de realisatie van bedrijfsdoelstellingen.

Lees meer

Lean Six Sigma

Lean Six Sigma (LSS) is wereldwijd de meest toegepaste verbetermethode. Met behulp van LSS worden indrukwekkende resultaten geboekt op het gebied van kwaliteit, doorlooptijd en leverbetrouwbaarheid en daarmee op klantloyaliteit en groei.

Lees meer

Logistieke engineering

Is logistiek niet je kernactiviteit? UC heeft veel ervaring met supply chain analyse en engineering. Zowel bij logistieke dienstverleners als bij retailers en productiebedrijven. Denk hierbij aan warehousing en distributie, productielogistiek en internationale logistiek.

Lees meer

Transport

De logistieke sector is onderhevig aan snelle veranderingen in de markt. Nieuwe concepten en technologieën doen razendsnel hun intrede. UC Group zit kort op de bal in de aansturing en inrichting van transport, opslag en distributie.

Lees meer