Distributie

Hoe richt je je distributienetwerk in om invulling te geven aan de veranderende klantvraag. De trend naar steeds kortere levertijden en hogere voorraadbeschikbaarheid vraagt een continue herijking van je distributie netwerk.

Engineering & consultancy

Onze opdrachtgevers worden door onze professionals meegenomen in de mogelijkheden die netwerk ontwerp en transport inrichting geeft in de aansluiting naar de klant wensen. Altijd met de strategische doelstellingen van onze opdrachtgevers voor ogen. Onze aanpak kenmerkt zich in een combinatie van data-analyse en vakkundige business kennis. Wij weten wat de praktische mogelijkheden en uitdagingen zijn en daar zullen onze oplossingen op aan moeten sluiten.

Onze professionals helpen onze opdrachtgevers naar de selectie van een voor hen optimale netwerk ontwerp,, daarbij worden verwachte kosten en levertijden inzichtelijk gemaakt.

Realisatie

Het aanpassen van een netwerk kent vele uitdagingen; nieuwbouw, outsourcing, insourcing, verhuizing of automatisering. UC begeleidt opdrachtgevers bij de realisatie van een netwerk oplossing, of dat nu de realisatie van nieuwe opslag locaties betreft of de zoektocht van passende transporteurs. Voor warehousing en transport is leveranciersselectie ons niet vreemd.

Samen met onze opdrachtgevers werken we aan een masterplan voor realisatie waarbij we de combinatie zoeken tussen professionals van onze opdrachtgevers en die van UC.  Onze input kan technisch, projectmatig of vanuit de lijn zijn, bewust hebben we die diversiteit aan professionals in huis om onze klanten succesvol te ondersteunen.

Wil je je productie omgeving stroomlijnen en verbeteren? Neem contact met ons op!

Interim

Soms is een masterplan een te zwaar middel om in te zetten bij veranderingen en is tijdelijke capaciteit van specifieke professionals de beste oplossing voor dit moment. De inzet van deze capaciteit via UC heeft een aantal duidelijke voordelen:

  • Snelle inzet van branche- en vakspecialisten;
  • Rechtstreeks zaken doen met professionals – geen bemiddelingsfee’s;
  • Geen risico volgens de wet DBA als inhuurder;
  • Onze professional zijn niet alleen en kunnen altijd terugvallen om de kennis van hun collega’s.
informatie opvragen

Gerelateerde expertises


Productie

Aansluiting van je productieprocessen op de uitdagingen in de markt en de bedrijfsstrategie zijn fundamenteel om duurzaam succes te bereiken.

Lees meer

Lean & Six Sigma

Lean Six Sigma is wereldwijd de meest toegepaste verbetermethode. Met behulp van LSS worden indrukwekkende resultaten geboekt op het gebiedt van kwaliteit, doorlooptijd en leverbetrouwbaarheid en daarmee op klantloyaliteit en groei.

Lees meer

Continuous improvement

Continuous Improvement is een manier van denken, het is geen trucje. UC Group heeft meerdere professionals die continuous improvement dagelijks toepassen bij opdrachtgevers.

Lees meer

Persoonlijke ontwikkeling & organisatie

In de huidige economie, met zijn snelle (technologische) ontwikkelingen, is een adaptieve en lerende organisatie een must! De ontwikkeling van de organisatie vraagt daarom continu aandacht. UC Group heeft organisatie-ontwikkeling hoog op de agenda staan tijdens de projecten, en gelooft niet in one-size-fits-all.

Lees meer

Transport

De logistieke sector is onderhevig aan snelle veranderingen in de markt. Nieuwe concepten en technologieën doen razendsnel hun intrede. UC Group zit kort op de bal in de aansturing en inrichting van transport, opslag en distributie.

Lees meer

Warehousing

Het warehouse is een fundamenteel onderdeel in de supply chain operatie en in de realisatie van bedrijfsdoelstellingen.

Lees meer

Sustainability

Duurzaam productief en effectief voor klanten; duurzaam voordelig en aantrekkelijk voor directe betrokkenen en de hele keten; en duurzaam beter voor het milieu.

Lees meer

Logistieke engineering

Is logistiek niet je kernactiviteit? UC heeft veel ervaring met supply chain analyse en engineering. Zowel bij logistieke dienstverleners als bij retailers en productiebedrijven. Denk hierbij aan warehousing en distributie, productielogistiek en internationale logistiek.

Lees meer

ICT & Data

Wat moeten we zonder data? Of beter gezegd, wat moeten we met alle beschikbare data?! Business intelligence helpt ons data te filteren en op waarde te schatten. Data experts van UC Group laten BI werken binnen organisaties, we zorgen dat je de juiste inzichten krijgt.

“You can have data without information, but you cannot have information without data.”- Daniel Keys Moran

Lees meer

Planning & Forecasting

Forecasting en planning spelen een sleutelrol in het optimaliseren van de supply chain. Hoe beter de forecast, hoe nauwkeuriger je kunt plannen. Een betere planning levert niet alleen betere resultaten maar ook tevreden klanten!

Wij helpen je om vragen te beantwoorden zoals: wat gaat de markt doen en hoe speelt de organisatie in op deze vraag? Om succesvol te kunnen zijn moet de forecast en de planning van uw voorraad optimaal zijn afgestemd op vraag van de klant.

Lees meer