Logistieke engineering

Is logistiek niet je kernactiviteit? UC heeft veel ervaring met logistieke engineering en analyse. Op basis van uw bedrijfsstrategie maken wij de vertaling naar de inrichting van je warehouse of de gehele netwerkstructuur.

Logistieke engineering

Een analyse nodig voor je Supply chain? Als de logistieke infrastructuur niet meer aansluit op je bedrijfsstrategie of de markt, dan kan logistieke engineering een uitkomst beiden.

De mogelijkheden tot het competitiever maken van je supply chain veranderen snel. Nieuwe technologie├źn, veranderende arbeidsmarkt en klanteisen vragen een continue herijking van de logistieke infrastructuur. Ons team van logistieke engineers brengen up to date kennis en kunde aan tafel.

Grondige analyse en vertaling van die analyse naar praktische concepten voor de inrichting van een warehouse of een logistiek netwerk maken solide investeringsbeslissingen mogelijk. Je bent verzekerd van een concept dat aansluit bij je wensen en rekening houdt met de nieuwste ontwikkelingen in de markt.

Realisatie logistiek engineering concept

Een concept mag geen concept blijven. Daarom zorgen we dat onze concepten gepaard gaan met een helder plan van aanpak om tot realisatie te komen. Samen met onze opdrachtgever zetten we een team neer dat de transitie naar het nieuwe concept gaat begeleiden. Onze rol is daarbij afhankelijk van de beschikbare capaciteit bij onze opdrachtgevers. Wij kunnen begeleiden bij de inkoop van mechanisatie oplossingen behorende bij het concept tot aan de uiteindelijke oplevering van het concept.

Interim logistiek engineer

Soms heb je gewoon tijdelijke versterking nodig binnen je team om pieken of ziektes op te vangen. Onze logistieke engineers staan je ook dan terzijde.

informatie opvragen

Meer weten?


Hatice Pehlivan

Hatice Pehlivan

Logistic Engineer

Leer mij kennen
Eric Hoogendam

Eric Hoogendam

Logistics Engineer

Leer mij kennen
Teun Staaltjens

Teun Staaltjens

Logistics engineer

Leer mij kennen
Patrick Watervoort

Patrick Watervoort

Logistics engineer & analist

Leer mij kennen
Arthur Noatschk

Arthur Noatschk

Logistics Engineer & Projects

Leer mij kennen

Gerelateerde expertises


Supply Chain Management

Een succesvol supply chain management ( ook wel integraal ketenbeheer genoemd) is een principe dat door verbeterde processen en samenwerkingen met leveranciers en klanten betere functies van deelnemende bedrijven in de keten kunnen ontstaan.

Lees meer

Distributie en stadslogistiek

Hoe richt je je distributie netwerk in om invulling te geven aan de veranderende klantvraag. De trend naar steeds kortere levertijden en hogere voorraadbeschikbaarheid in combinatie met de verdichting van steden en milieu eisen vragen een continue gerijking van je distributie netwerk en de stadslogistiek.

Lees meer

Warehousing

Het warehouse is een fundamenteel onderdeel in de supply chain operatie en in de realisatie van bedrijfsdoelstellingen.

Lees meer

Transport

Transport in al zijn facetten is een wezenlijk onderdeel van de supply chain, alle modaliteiten zijn daarbij relevant; weg-, binnenvaart, zee en luchttransport. Op al deze domeinen en in hun integraliteit vinden snelle veranderingen plaats.

Lees meer