Sustainability

Duurzaam productief en effectief voor klanten; duurzaam voordelig en aantrekkelijk voor directe betrokkenen en de hele keten; en duurzaam beter voor het milieu.

ENGINEERING & CONSULTANCY

Duurzaam & vooruitstrevend

Maatschappelijk ondernemen wordt belangrijk voor elk bedrijf. Het voorkomen van verspilling in euro’s, machinecapaciteit en menscapaciteit wordt hierbij een top prioriteit.

De supply chain professionals van UC hebben senior ervaring in verschillende branches. We hebben bijvoorbeeld veel ervaring opgedaan bij logistieke dienstverleners, maar ook binnen sustainability snapt UC hoe bedrijven verspilling kunnen voorkomen.

Snel weten of je maatschappelijk verantwoordelijk onderneemt, ook met de toekomst in het achterhoofd? Of je kosten kunt besparen, of juist geld kunt verdienen? Denk dan eens na over onze logistieke quickscan!

REALISATIE

Duurzaam goed voor alles en iedereen!

De toekomst van het supply chain management wordt voor een groot deel bepaald door de omschakeling naar een circulaire economie.

UC Group helpt opdrachtgevers bij de realisatie van de omschakeling hiervan. De optimalisatie begint altijd met een analyse van de business. De business bepaalt de mate van het sustainability optimalisatie.

INTERIM

Vanuit jarenlange ervaring ondersteunt UC opdrachtgevers bij de interim van veranderingen. Vaak worden we ingehuurd voor training en coaching van medewerkers. Je kunt bij ons ook terecht voor workshops en we werken zelfs mee op de afdeling. In dit geval als meewerkend voorman!

Om processen te optimaliseren is het verstandig een Lean Workout uit te voeren met de medewerkers.

Sta je aan het begin van een grote verandering in je organisatie? Denk dan eens na over onze Lean Game, Lean Green belt trainingen of KATA workshop

informatie opvragen

Gerelateerde expertises


Productie

Aansluiting van je productieprocessen op de uitdagingen in de markt en de bedrijfsstrategie zijn fundamenteel om duurzaam succes te bereiken.

Lees meer

Distributie

Hoe richt je je distributienetwerk in om invulling te geven aan de veranderende klantvraag. De trend naar steeds kortere levertijden en hogere voorraadbeschikbaarheid vraagt een continue herijking van je distributie netwerk.

Lees meer

Continuous improvement

Continuous Improvement is een manier van denken, het is geen trucje. UC Group heeft meerdere professionals die continuous improvement dagelijks toepassen bij opdrachtgevers.

Lees meer

Persoonlijke ontwikkeling & organisatie

In de huidige economie, met zijn snelle (technologische) ontwikkelingen, is een adaptieve en lerende organisatie een must! De ontwikkeling van de organisatie vraagt daarom continu aandacht. UC Group heeft organisatie-ontwikkeling hoog op de agenda staan tijdens de projecten, en gelooft niet in one-size-fits-all.

Lees meer

Transport

De logistieke sector is onderhevig aan snelle veranderingen in de markt. Nieuwe concepten en technologieën doen razendsnel hun intrede. UC Group zit kort op de bal in de aansturing en inrichting van transport, opslag en distributie.

Lees meer

Warehousing

Het warehouse is een fundamenteel onderdeel in de supply chain operatie en in de realisatie van bedrijfsdoelstellingen.

Lees meer

Lean & Six Sigma

Lean Six Sigma is wereldwijd de meest toegepaste verbetermethode. Met behulp van LSS worden indrukwekkende resultaten geboekt op het gebiedt van kwaliteit, doorlooptijd en leverbetrouwbaarheid en daarmee op klantloyaliteit en groei.

Lees meer

Logistieke engineering

Is logistiek niet je kernactiviteit? UC heeft veel ervaring met supply chain analyse en engineering. Zowel bij logistieke dienstverleners als bij retailers en productiebedrijven. Denk hierbij aan warehousing en distributie, productielogistiek en internationale logistiek.

Lees meer

ICT & Data

Wat moeten we zonder data? Of beter gezegd, wat moeten we met alle beschikbare data?! Business intelligence helpt ons data te filteren en op waarde te schatten. Data experts van UC Group laten BI werken binnen organisaties, we zorgen dat je de juiste inzichten krijgt.

“You can have data without information, but you cannot have information without data.”- Daniel Keys Moran

Lees meer

Planning & Forecasting

Forecasting en planning spelen een sleutelrol in het optimaliseren van de supply chain. Hoe beter de forecast, hoe nauwkeuriger je kunt plannen. Een betere planning levert niet alleen betere resultaten maar ook tevreden klanten!

Wij helpen je om vragen te beantwoorden zoals: wat gaat de markt doen en hoe speelt de organisatie in op deze vraag? Om succesvol te kunnen zijn moet de forecast en de planning van uw voorraad optimaal zijn afgestemd op vraag van de klant.

Lees meer