Sustainability

Duurzaam productief en effectief voor klanten; duurzaam voordelig en aantrekkelijk voor directe betrokkenen en de hele keten; en duurzaam beter voor het milieu.

ENGINEERING & CONSULTANCY

Duurzaam & vooruitstrevend

Maatschappelijk ondernemen wordt belangrijk voor elk bedrijf. Het voorkomen van verspilling in euro’s, machinecapaciteit en menscapaciteit wordt hierbij een top prioriteit.

De supply chain professionals van UC hebben senior ervaring in verschillende branches. We hebben bijvoorbeeld veel ervaring opgedaan bij logistieke dienstverleners, maar ook binnen sustainability snapt UC hoe bedrijven verspilling kunnen voorkomen.

Snel weten of je maatschappelijk verantwoordelijk onderneemt, ook met de toekomst in het achterhoofd? Of je kosten kunt besparen, of juist geld kunt verdienen? Denk dan eens na over onze logistieke quickscan!

REALISATIE

Duurzaam goed voor alles en iedereen!

De toekomst van het supply chain management wordt voor een groot deel bepaald door de omschakeling naar een circulaire economie.

UC Group helpt opdrachtgevers bij de realisatie van de omschakeling hiervan. De optimalisatie begint altijd met een analyse van de business. De business bepaalt de mate van het sustainability optimalisatie.

INTERIM

Vanuit jarenlange ervaring ondersteunt UC opdrachtgevers bij de interim van veranderingen. Vaak worden we ingehuurd voor training en coaching van medewerkers. Je kunt bij ons ook terecht voor workshops en we werken zelfs mee op de afdeling. In dit geval als meewerkend voorman!

Om processen te optimaliseren is het verstandig een Lean Workout uit te voeren met de medewerkers.

Sta je aan het begin van een grote verandering in je organisatie? Denk dan eens na over onze Lean Game, Lean Green belt trainingen of KATA workshop

informatie opvragen

Gerelateerde expertises


Productie & Industrie

Customer service

Customer Service speelt een centrale rol in de supply chain en is vaak de start van het logistieke proces. Goede Customer Service is proactief, attent en accuraat. Bij UC weten wij dat vanuit onze ervaring, zowel op strategisch, tactisch als operationeel vlak.

Lees meer

Warehousing

Het warehouse is een fundamenteel onderdeel in de supply chain operatie en in de realisatie van bedrijfsdoelstellingen.

Lees meer

Logistieke engineering

Is logistiek niet je kernactiviteit? UC heeft veel ervaring met logistieke engineering en analyse. Op basis van uw bedrijfsstrategie maken wij de vertaling naar de inrichting van je warehouse of de gehele netwerkstructuur.

Lees meer

Transport

Transport in al zijn facetten is een wezenlijk onderdeel van de supply chain, alle modaliteiten zijn daarbij relevant; weg-, binnenvaart, zee en luchttransport. Op al deze domeinen en in hun integraliteit vinden snelle veranderingen plaats.

Lees meer

Sales & Operations Planning

Sales & Operations planning (S&OP) is een verzameling van besluitvormingsprocessen om vraag en aanbod op elkaar af te stemmen, om de financiële planning en de operationele planning te integreren, en om de strategische plannen te verbinden met de dagelijkse executie. 

Lees meer

Supply Chain Management

Een succesvol supply chain management ( ook wel integraal ketenbeheer genoemd) is een principe dat door verbeterde processen en samenwerkingen met leveranciers en klanten betere functies van deelnemende bedrijven in de keten kunnen ontstaan.

Lees meer

Lean Six Sigma

Lean Six Sigma (LSS) is wereldwijd de meest toegepaste verbetermethode. Met behulp van LSS worden indrukwekkende resultaten geboekt op het gebied van kwaliteit, doorlooptijd en leverbetrouwbaarheid en daarmee op klantloyaliteit en groei.

Lees meer

Supply chain IT services

Een hedendaagse supply chain is niet meer denkbaar zonder een stevige IT backbone. Zowel je juiste software alsook infrastructuur zijn ondersteunend aan de realisatie van je doelstellingen.

Lees meer