Warehousing

Het warehouse is een fundamenteel onderdeel in de supply chain operatie en in de realisatie van bedrijfsdoelstellingen.

Engineering & consultancy

Warehousing is een fundamenteel onderdeel in de supply chain operatie en in de realisatie van je bedrijfsdoelstellingen. De terugverdientijd van investeringen in mechanisatie en robotisering is steeds korter en de arbeidsmarkt wordt krapper waardoor steeds vaker bij de inrichting van warehouses wordt gekeken naar mechanisatie oplossingen.

De significante investeringen die met de inrichting van een warehouse zijn gemoeid vragen een gedetailleerde uitwerking van de oplossing. Onze engineers helpen onze opdrachtgevers naar de selectie van een voor hen optimale warehouse oplossing, ze maken de investeringen inzichtelijk net als de verwachte variabele kosten na implementatie van de oplossing.

Realisatie warehousing oplossingen

UC begeleidt opdrachtgevers bij de realisatie van een warehousing oplossing, of dat nu leveranciersselectie betreft voor een mechanisatie oplossing of de begeleiding van een verhuizing.

Samen met onze opdrachtgevers werken we aan een masterplan voor realisatie van het warehouse, waarbij we de combinatie zoeken tussen professionals van onze opdrachtgevers en de warehousing specialisten van UC.  Onze input kan technisch, projectmatig of vanuit de lijn zijn, bewust hebben we die diversiteit aan professionals in huis om onze klanten succesvol te ondersteunen.

Wil je je productie omgeving stroomlijnen en verbeteren? Neem contact met ons op!

Interim warehouse professional

Soms is een masterplan een te zwaar middel om in te zetten bij veranderingen en is tijdelijke capaciteit van specifieke professionals de beste oplossing voor dit moment. De inzet van deze capaciteit via UC heeft een aantal duidelijke voordelen:

  • Snelle inzet van branche- en vakspecialisten;
  • Rechtstreeks zaken doen met professionals – geen bemiddelingsfee’s;
  • Geen risico volgens de wet DBA als inhuurder;
  • Onze professional zijn niet alleen en kunnen altijd terugvallen om de kennis van collega’s.

informatie opvragen

Gerelateerde expertises


Supply Chain Management

Een succesvol supply chain management ( ook wel integraal ketenbeheer genoemd) is een principe dat door verbeterde processen en samenwerkingen met leveranciers en klanten betere functies van deelnemende bedrijven in de keten kunnen ontstaan.

Lees meer

Transport

Transport in al zijn facetten is een wezenlijk onderdeel van de supply chain, alle modaliteiten zijn daarbij relevant; weg-, binnenvaart, zee en luchttransport. Op al deze domeinen en in hun integraliteit vinden snelle veranderingen plaats.

Lees meer

Logistieke engineering

Is logistiek niet je kernactiviteit? UC heeft veel ervaring met logistieke engineering en analyse. Op basis van uw bedrijfsstrategie maken wij de vertaling naar de inrichting van je warehouse of de gehele netwerkstructuur.

Lees meer