iSHARE

UC Group levert een actieve bijdrage aan iSHARE! Het doel van iSHARE is innovatief en logisch: uniform, simpel en gecontroleerd logistieke data delen.

Voor UC Group is iSHARE dé oplossing om doorlooptijd te verkorten, de efficiency te verhogen door standaardisatie en accuratesse en duurzaamheid te creëren. Dit doet iSHARE door te zorgen voor vertrouwen bij samenwerking tussen alle partijen in de supply chain.

 

Wat is iSHARE?

iSHARE is een vernieuwend project van het Neutraal Logistiek Informatie Platform (NLIP), hét platform ter bevordering van data delen in de logistiek.
NLIP is onderdeel van het Topsector Logistiek programma. NLIP heeft innovatie experts Innopay  (oa. bekend van iDEAL) gevraagd om het proces van ontwikkeling van iSHARE te faciliteren.

Wie werken mee?

Vanuit UC Group werken Wouter Eijkelkamp en Ludi Cosman mee aan iSHARE. Hieronder kan je lezen wat voor Wouter en Ludi de reden is om mee te werken en vanuit welke expertise wordt deelgenomen aan dit prestigieuze project.

Wouter Eijkelkamp: Wouter werkt aan iSHARE mee vanuit zijn expertise op het gebied van supply chain planning en Lean. “Een lean supply chain door samenwerking in de keten en geautomatiseerde informatiestromen”

Ludi Coman: Ludi werkt aan iSHARE mee vanuit zijn expertise op het gebied van business en IT. “Data uitwisseling over de gehele supply chain wordt eenvoudiger en veiliger door iSHARE”