Zoek binnen de UC Group website

De eerste drie maanden als Logistics Engineer bij UC Group

  • Geschreven door:

28 juli 2020

Starten in de Corona tijd is toch wel wat anders dan dat je gewend bent. Het werd voor mij dus online kennismaken met mijn collega’s en thuis werken. Inmiddels zijn we drie maanden verder en heb ik al een deel van de maten online ontmoet.

De reden waarom ik voor UC Group heb gekozen is, omdat je dynamische werkzaamheden hebt in de supply chain. UC Engineering is een onderdeel van de maatschap UC Group. De maten die verbonden zijn aan UC Group, zijn professionals met veel kennis en ervaring. Ik als junior Logistics Engineer kan op deze manier veel leren van de professionals die al jaren in het vakgebied zitten.

De eerste maanden als Logistics Engineer ben ik betrokken geweest bij iShare. Ik ben bij iShare verantwoordelijk voor projectmanagement ondersteuning en het inzichtelijk maken van processen door middel van Visio. Daarnaast heb ik samen met UC engineering een onderzoek verricht naar problemen die worden ervaren door logistieke dienstverleners rondom het tenderproces. Dit onderzoek is gehouden onder de Top 100 logistieke dienstverleners. De volgende stap is om dit onderzoek ook te houden voor de verladers, zodat we achter de kern van het probleem kunnen komen.

Ik hoop mijn kennis uit te breiden bij de UC Group door in de toekomst verschillende projecten uit te voeren als Logistics Engineer.

 

 

 


https://www.ucgroup.nl/logistics-engineer-uc-group/

Deel dit artikel:

Deel dit object op Facebook Twitter dit object Deel dit object op Linkedin width= Deel dit object op Google+ E-mail dit object Whatsapp dit object Kopieer link