home > over uc group > uc data & transformation

UC data & transformation

Advies en implementatie van procesverbetering in de business en in de IT. Een scherpe analyse van processen en systemen.

Wij helpen je om blijvend te verbeteren

 

UC data & transformation

“Het zijn niet de sterkste soorten die overleven en ook niet de meest intelligente. Het is het soort dat het beste reageert op veranderingen.” – Charles Darwin

De wereld om ons heen verandert continu. Bekende organisaties die vroeger – vanzelfsprekend – de beste waren zijn dat nu vaak niet meer. Bij UC data & transformation geloven we daarom in blijvend verbeteren. Daar helpen wij organisaties bij. Wij specialiseren ons in de maak- en verplaatsindustrie.

Ook voor je bedrijf dienen zich voortdurend nieuwe kansen én uitdagingen aan. Wij helpen je om het proces van blijvend verbeteren te installeren én te borgen binnen je organisatie.

Samen met jou maken we een analyse van aanwezige processen en systemen. Dat doen we met zowel een analytische data- als een praktische business- bril op. Vervolgens zetten wij onze kennis- en ervaring in om je processen te optimaliseren. Om samen met je medewerkers te komen tot een ambitieuze, maar realistische oplossing. Een oplossing die ook nog eens toekomstbestendig is.

Naast onze kennis hebben we in ons bedrijf diverse ervaren projectmanagers op het gebied van ERP, TMS en WMS implementatie. Bij al deze verbetertrajecten vinden we dat de borging van de oplossing essentieel is. Daarom bieden we goede nazorg door je teams gedurende- en na- de implementatie actief te trainen- en coachen.

De maten


Dennis Doest

Dennis Doest

sr. Project- en verandermanager

Leer mij kennen
Chris Reudink

Chris Reudink

Sr. Project Manager | Qlikview developer

Leer mij kennen
Barend Hofman

Barend Hofman

Sr. Project & Programma manager | Internet of Things

Leer mij kennen
Ludi Cosman

Ludi Cosman

IT Manager | Project Manager | Scrum Master

Leer mij kennen
Luc Ruben

Luc Ruben

Sr. Project Manager | Business Process Optimization

Leer mij kennen
Roald van der Heide

Roald van der Heide

Sr. Project Manager (ERP-TMS) | Succesvol ERP en TMS implementeren

Leer mij kennen
Sylvia Boot

Sylvia Boot

Manufacturing data scientist | Procesverbetering & dashboarding

Leer mij kennen
Harold Loeve

Harold Loeve

Project Manager ERP advies & implementatie | Procesoptimalisatie

Leer mij kennen
Edwin Grootscholten

Edwin Grootscholten

Sr. Project Manager | Supply Chain optimalisatie

Leer mij kennen

Onze vakgebieden


Continuous Improvement

Continuous Improvement is een manier van denken, het is geen trucje. UC Group heeft meerdere professionals die continuous improvement dagelijks toepassen bij opdrachtgevers.

Lees meer

Software implementatie

Bij UC Group hebben we jarenlange ervaring met de implementatie van ERP, WMS, TMS, APS en BI systemen. Een systeem implementatie is een complex verandertraject. Iets waar je medewerkers binnen de organisatie niet te veel mee wilt belasten, maar wel bij wilt betrekken.

Lees meer

Business Intelligence

Wat moeten we zonder data? Of beter gezegd, wat moeten we met alle beschikbare data?! Business intelligence helpt ons data te filteren en op waarde te schatten. Data experts van UC Group laten BI werken binnen organisaties.

Lees meer