UC young professionals

UC young professionals is dé leeromgeving voor startende logistiek engineers!
Werk aan innovatieve projecten en geef je carrière een boost.

Wil jij werken in een team van jonge engineers? Wil je leren van de senior logistiek engineers van interim- en adviesbureau UC Group? Ben je graag met innovatie bezig? En lijkt het je tof om verschillende topbedrijven te leren kennen in een korte periode?

Kom dan werken voor UC young professionals!

 

UC Group werkt als interim- en adviesbureau voor grote en aansprekende bedrijven als Bol.com, DHL en Action! Wil je weten waar je nog meer zou kunnen werken? Check het hier!

 

Zorg jij vandaag voor de logistieke innovatie van morgen?

Als young professional werk je samen met een senior engineer van UC Group aan innovatie bij onze opdrachtgevers. Je simuleert nieuwe logistieke concepten of ontwerpt en optimaliseert logistieke stromen door middel van de nieuwste technologie .

Meer over je werk bekijk je hier.

 

Waarom werken bij UC young professionals?

Simpel: om alles uit je logistieke carrièrestart te halen!

  • Je bent gegarandeerd aan het werk bij grote en aansprekende bedrijven. Daar pluk je direct de vruchten van als het gaat om je persoonlijke ontwikkeling en om je kansen in de toekomst.
  • Je werkt samen met andere logistieke starters en leert elke dag veel van de senior engineers van UC Group.
  • Je maakt kennis met ondernemerschap! Alle UC Group engineers zijn ondernemer en hierdoor zie je in de praktijk wat het betekent om een eigen bedrijf te hebben.
  • Je wordt goed betaald, maar dat is natuurlijk logisch! Naast dit mooie salaris krijg je een uitgebreid pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een leaseauto, een laptop en pensioen. Dit is exclusief alle BBQ’s en borrels ?

Denk je dat wij ook iets van jou kunnen leren en heb je interesse?

Neem dan contact met ons op door te solliciteren op onze vacature! Of stuur ons een mailtje via jennifer@ucgroup.nl of onze contactpagina.

 

Onze young professionals


Inga Helmons

Inga Helmons

Logistics engineer

Leer mij kennen
Teun Staaltjens

Teun Staaltjens

Logistics engineer

Leer mij kennen
Laurens Verploegh

Laurens Verploegh

Logistics engineer

Leer mij kennen

Onze sectoren