Moderne supply chain vraagstukken

Voorlopen door te doen!
UC Group is een levend experiment van baanbrekende sociale innovatie als motor van technologische en digitale innovatie voor uw supply chain en productie-omgeving.

Moderne supply chain vraagstukken

Pionieren op het gebied van communities en vrijwillige samenwerkingsverbintenissen, met als doel constante vernieuwing in productie & supply chain management en het vergroten van de concurrentiekracht – voor onze opdrachtgevers en Nederland als geheel. Gefundeerd op up-to-date kennis en ervaring en continue openmindedness, ondernemerszin en adaptiviteit van bedreven professionals.

De aandacht van de professionals binnen UC Group richt zich op een aantal moderne supply chain vraagstukken. Daarbinnen proberen we onze opdrachtgevers zo integraal mogelijk te ondersteunen. Nieuwsgierig hoe vertrouwen, gedeelde principes en handelingsbevoegdheid, al werkend continu creativiteit en innovatie kunnen stimuleren. Hoe dat een duurzaam bredere kijk op de wereld mogelijk maakt en helpt nieuwe perspectieven te ontdekken.

 


De domeinen van UC Group


Customer- en operational excellence

In de huidige competitieve markt kun je als bedrijf niet meer om operational excellence heen, hetzelfde geldt voor customer excellence.

Lees meer

Duurzaamheid

Duurzaamheid ie niet alleen de impact van de supply chain op het milieu, ook de welvaart en welzijn voor iedereen in de keten telt mee.

Lees meer

Robotisering & Mechanisatie

Machines die naast de medewerkers in de supply chain werken verbeteren de prestaties in accuraatheid, snelheid en kosten.

Lees meer

Digitalisering

Onze supply chains concurreren wereldwijd en om competitief te blijven zullen we op het gebied van digitalisering moeten versnellen.

Lees meer