Zoek binnen de UC Group website

Ga je mee op reis naar de toekomst?

  • Geschreven door:

17 juli 2019

Robotica, Internet of Things, 3D-printing, Machine learning, Industry 4.0, Virtual en Augmented reality, Artificial Intelligence, Zelfrijdende auto’s en databots; slechts een greep uit trends en technologische ontwikkelingen die de laatste jaren ons leven zijn gaan raken en die het leven en werken in de komende decennia drastisch zullen beïnvloeden.

Het aantal en de snelheid waarmee technologische mogelijkheden ontwikkeld worden is niet meer bij te houden. Wat gisteren hot, happening en ons leven zou doen omkeren is morgen alweer verouderd en passé. Het is niet eenvoudig en kost veel tijd om bij te blijven, zeker als we dit naast ons reguliere werk en alle andere dagdagelijkse zaken moeten doen.

We zien dat vele van onze relaties worstelen om die innovatieve oplossingen op te nemen in hun professionele praktijk.  En toch zullen we met zijn allen “op die trein moeten springen” om te zorgen dat wij – maar ook onze bedrijven – overmorgen nog steeds relevant zijn.

Om onze relaties te helpen bij te blijven in de wereld van innovatieve mogelijkheden, organiseert UC Group – in samenwerking met de ABN AMRO Bank – op 24 september 2019 het 2e UC innovation & experience event; een dag waarin we onze gasten op een interactieve manier confronteren met, en meenemen op reis in, de wereld van nieuwe technologie. Tijdens het event geven onze kennispartners inzicht op de laatste stand van zaken op hun gebied van expertise en bestaan tal van mogelijkheden om met vakbroeders van gedachten te wisselen en te netwerken.

Ben jij geïnteresseerd in nieuwe technologie en innovatieve oplossingen en wil je in één dag op een interactieve manier geïnspireerd worden in wat vandaag de dag mogelijk is en jouw werk en leven morgen anders maakt? Meld je dan aan voor het UC innovation & experience event.


https://www.ucgroup.nl/op-reis-naar-de-toekomst/

Deel dit artikel:

Deel dit object op Facebook Twitter dit object Deel dit object op Linkedin width= Deel dit object op Google+ E-mail dit object Whatsapp dit object Kopieer link