Oplossingen

Als interim- en consultancybureau ondersteunen we onze opdrachtgevers bij de realisatie van moderne supply chain vraagstukken. Enerzijds sluiten we onze consultancy en realisatie kracht specifiek aan op de vraagstukken van onze klanten. Anderszins zien we dat veel vraagstukken regelmatig terug komen. Voor die regelmatig terugkomende vraagstukken hebben we een aantal oplossingen uitgewerkt.

Nulmeting Duurzaamheid

Om straks aan de CSRD te voldoen, zul je moeten moeten weten waar je staat en welke stappen je concreet kunt nemen om hieraan te voldoen. Dat kun je met onze Duurzaamheid Nulmeting.

Lees meer

CO2 Footprint

De klimaattransitie heeft grote impact op bedrijven die zelf transporteren of hun transport uitbesteden. Regels worden strenger en aan emissies komt een prijskaartje te hangen. Om concurrerend en winstgevend te blijven, moet je met je CO2 footprint aan de slag. Lees hoe UC Group i.s.m. Loginex je hierbij helpt.

Lees meer

Logistieke Strategie

Bedrijven zien veel veranderingen op zich afkomen en moeten hier met hun logistiek in meebewegen. Maar hoe bepaal je een strategie wat betekent dit voor de inrichting van de supply chain operatie? Moet je gaan outsourcen of misschien mechaniseren? Moet je met regionale magazijnen gaan werken of beter alles in één DC centraliseren? Lees hoe UC Group je helpt de juiste keuzes te maken.

Lees meer

S&OP maturity scan

Zijn in jouw bedrijf voorraad en productie niet meer in lijn zijn met de klantvraag? Heb je het gevoel dat je hierdoor omzet misloopt, onnodig kosten maakt en/of de klanttevredenheid terugloopt? Dan is het tijd om naar je Sales & Operations Planning (S&OP)-proces te kijken en ons S&OP-verbeterprogramma te doorlopen. Lees hoe UC Group helpt het integrale planningsproces weer vlot te trekken.

Lees meer

Logistics Maturity Scan

Logistieke dienstverleners en verladers willen meer inzicht in hun supply chain en deze continu kunnen bijsturen en verbeteren. Met de Logistics Maturity Scan van UC Group breng je de volwassenheid van je organisatie in kaart en laten we zien welke stappen je moet zetten om je doelen te bereiken.

Lees meer