Oplossingen

Als interim- en consultancybureau ondersteunen we onze opdrachtgevers bij de realisatie van moderne supply chain vraagstukken. Enerzijds sluiten we onze consultancy en realisatie kracht specifiek aan op de vraagstukken van onze klanten. Anderszins zien we dat veel vraagstukken regelmatig terug komen. Voor die regelmatig terugkomende vraagstukken hebben we een aantal oplossingen uitgewerkt.

CO2 Footprint

De klimaattransitie heeft grote impact op bedrijven die zelf transporteren of hun transport uitbesteden. Regels worden strenger en aan emissies komt een prijskaartje te hangen. Om concurrerend en winstgevend te blijven, moet je met je CO2 footprint aan de slag. Lees hoe UC Group je hierbij helpt.

Lees meer

Logistieke Strategie

Veel bedrijven zien steeds sneller veranderingen op zich afkomen. Wat betekent dit voor je supply chain? Ga je insourcen of juist outsourcen, off-shoring of juist near-shoring, regionale DC’s vs 1 centraal DC? Hoe zorg jij dat je bedrijf in de komende 10 jaar de juiste stappen richting een betere supply chain toekomst neemt?

Lees meer

S&OP maturity scan

Heb je het gevoel dat je voorraadkosten te hoog zijn, je productieplanning en voorraden niet in lijn zijn met de klantvraag en de klanttevredenheid daardoor terugloopt? Dan is het wellicht tijd om te kijken naar je Sales & Operations Planning proces (S&OP).

Lees meer

Control Tower

Vervoerders, logistieke dienstverleners en verladers willen steeds meer inzicht in hun supply chain, of in die van hun klant. Vaak wordt dan nagedacht over hoe men dat zou willen realiseren en op welke wijze dat vorm gegeven zou moeten worden.

Lees meer