Oplossingen

Als interim- en consultancybureau ondersteunen we onze opdrachtgevers bij de realisatie van moderne supply chain vraagstukken. Enerzijds sluiten we onze consultancy en realisatie kracht specifiek aan op de vraagstukken van onze klanten. Anderszins zien we dat veel vraagstukken regelmatig terug komen. Voor die regelmatig terugkomende vraagstukken hebben we een aantal oplossingen uitgewerkt.

Sales & operations planning ( S&OP)

Heb je het gevoel dat je voorraadkosten te hoog zijn, je productieplanning en voorraden niet in lijn zijn met de klantvraag en de klanttevredenheid daardoor terugloopt? Dan is het wellicht tijd om te kijken naar je Sales & Operations Planning proces (S&OP).

Lees meer

Control Tower

Vervoerders, logistieke dienstverleners en verladers willen steeds meer inzicht in hun supply chain, of in die van hun klant. Vaak wordt dan nagedacht over hoe men dat zou willen realiseren en op welke wijze dat vorm gegeven zou moeten worden.

Lees meer

Logistieke Strategie

Veel bedrijven zien steeds sneller veranderingen op zich afkomen. Wat betekent dit voor je supply chain? Ga je insourcen of juist outsourcen, off-shoring of juist near-shoring, regionale DC’s vs 1 centraal DC? Hoe zorg jij dat je bedrijf in de komende 10 jaar de juiste stappen richting een betere supply chain toekomst neemt?

Lees meer

Big Mile

BigMile is een platform waarmee je als vervoerder of als dienstverlener inzicht krijgen in je transport prestaties op basis van je eigen data. Het is heel handig bij het vinden van nieuwe kansen om kosten te verlagen en CO2 uitstoot te verminderen. Het is makkelijk in gebruik en kan ook worden toegepast bij het monitoren van de resultaten van verbeteringen.

Lees meer