home > over uc group

Over UC Group

UC Group is als interim-en adviesbureau georganiseerd in een netwerk van VakMaatschappen. Gerund door ondernemers en gebaseerd op vertrouwen en gelijkwaardigheid. Door deze flexibele structuur kunnen wij snel beslissingen nemen en dus ook snel anticiperen op veranderingen in de markt. Bij UC Group staan de kernwaarden vakmanschap, co-creatie en ondernemerschap centraal.

Vakmanschap

Vakmanschap is dé sleutel tot onze succesvolle adviezen en implementaties, we hebben het en willen het continue ontwikkelen. Wij hebben minstens 500.000 vlieguren ervaring in verschillende vakgebieden!

Professionals van UC hebben altijd senior werkervaring. Minimaal 10 jaar, of 10.000 vlieguren, het is maar net hoe je het ziet. Dit Vakmanschap zorgt er voor dat we direct up-and-running zijn bij onze opdrachtgevers.

Co-creatie

Het is onze filosofie dat we onze opdrachtgevers toegevoegde waarde kunnen leveren door van elkaar te leren en met elkaar samen te werken. Onze professionals komen uit verschillende vakgebieden en branches. Door deze kennis te bundelen versterken we elkaar en streven we naar innovatieve oplossingen voor onze opdrachtgever.

Ondernemerschap

UC drijft op ondernemers. Stuk voor stuk. Niet één van onze professionals is in loondienst.

De passie van een ondernemer geeft net even dat extraatje in projecten. We willen heel graag bij je terugkomen als we een project bij je hebben gedaan. Je betaalt onze boterham, en daar zijn we zuinig op.

Weten wat opdrachtgevers over UC Group zeggen? Check dan onze referentiepagina.

 De VakMaatschappen van UC Group

UC young professionals

UC young professionals is dé leeromgeving voor startende logistiek engineers!
Werk aan innovatieve projecten en geef je carrière een boost.

Lees meer

UC learning & development

Succesvolle transformaties en verandertrajecten binnen operations & technology!

Lees meer

UC quality & compliance

Advies, optimalisatie en borging van compliancy in supply chain management. Wij helpen je organisatie duurzaam te veranderen.

Lees meer

UC data & transformation

Advies en implementatie van procesverbetering in de business en in de IT. Een scherpe analyse van processen en systemen.

Lees meer

UC logistics & fulfilment

Advies, optimalisatie en interim management in logistiek en supply chain management!

Lees meer

UC planning & customer service

Interim- en advies over supply chain planning, voorraadbeheer en customer service. Administratieve processen in operations verbeteren!

Lees meer