home > partners & initiatieven

Partners & initiatieven

UC Group werkt nauw samen met kennisinstellingen en bedrijven aan innovatie en verbetering binnen operations & technology. Hier komen continu verschillende initiatieven uit voort. We hebben ze hieronder voor je opgesomd.

Heb je een goed idee en wil je de co-creatie aan gaan met UC? Laat het ons weten!

iSHARE

UC Group levert een actieve bijdrage aan iSHARE! Het doel van iSHARE is innovatief en logisch: uniform, simpel en gecontroleerd logistieke data delen.

 

BEND

BEND versimpelt supply chains in retail en productie. Daar wordt je lekker wendbaar van als bedrijf. O ja.. We besparen ook gelijk kosten. UC Group is mede-initiatiefnemer van BEND en ondersteunt met kennis en kunde!

 

Omnichannel Research

UC Group werkt samen met RSM (Rotterdam School of Management) aan wetenschappelijk onderzoek in de e-commerce markt. Hoe ontwikkelt omnichannel zich als vakgebied en wat zijn de ontwikkelingen in deze markt?

 

UC innovation & experience event

UC Group geeft haar opdrachtgevers inzicht in de nieuwste technologische ontwikkelingen in de markt tijdens UC innovation & experience event.

 

E-fulfilment Academy

De E-fulfilment Academy is een kennisinitiatief van UC Group op het gebied van e-commerce logistiek. In de E-fulfilment Academy leer je alles over logistiek in de e-business. Onderwerpen die aan bod komen zijn retourlogistiek, e-warehousing, de last mile en ordermanagement.