home > partners & initiatieven

Partners & initiatieven

UC Group werkt nauw samen met kennisinstellingen en bedrijven aan innovatie en verbetering binnen operations & technology. Hier komen continu verschillende initiatieven uit voort. We hebben ze hieronder voor je opgesomd.

Heb je een goed idee en wil je de co-creatie aan gaan met UC? Laat het ons weten!

iSHARE

UC Group levert een actieve bijdrage aan iSHARE! Het doel van iSHARE is innovatief en logisch: uniform, simpel en gecontroleerd logistieke data delen.

 

BEND

BEND versimpelt supply chains in retail en productie. Daar wordt je lekker wendbaar van als bedrijf. O ja.. We besparen ook gelijk kosten. UC Group is mede-initiatiefnemer van BEND en ondersteunt met kennis en kunde!

 

Omnichannel Research

UC Group werkt samen met RSM (Rotterdam School of Management) aan wetenschappelijk onderzoek in de e-commerce markt. Hoe ontwikkelt omnichannel zich als vakgebied en wat zijn de ontwikkelingen in deze markt?

 

UC innovation & experience event

UC Group geeft haar opdrachtgevers inzicht in de nieuwste technologische ontwikkelingen in de markt tijdens UC innovation & experience event.

 

E-fulfilment Academy

De E-fulfilment Academy is een kennisinitiatief van UC Group op het gebied van e-commerce logistiek. In de E-fulfilment Academy leer je alles over logistiek in de e-business. Onderwerpen die aan bod komen zijn retourlogistiek, e-warehousing, de last mile en ordermanagement.

 

UC young professionals

Startende logistiek engineers samen laten werken met ervaren engineers. Dat is ons streven. Met UC young professionals begeleiden we de jonge engineers in hun ontwikkeling én helpen we bedrijven bij hun uitdaging hooggeschoold logistiek personeel te vinden!