Partners & initiatieven

UC Group werkt nauw samen met kennisinstellingen en bedrijven aan innovatie en verbetering binnen operations & technology. Hier komen continu verschillende initiatieven uit voort. We hebben ze hieronder voor je opgesomd.

Heb je een goed idee en wil je de co-creatie aan gaan met UC? Laat het ons weten!

iSHARE

De Topsector Logistiek heeft in 2019, UC Group in samenwerking met Portbase, Cargonaut en ECS International, aangewezen voor de adoptie van iSHARE.

Met de selectie van UC Group voor de adoptie van iSHARE (UC Group, Portbase en Cargonaut stonden al aan de wieg van iSHARE) legt de Topsector deze taken in vertrouwde handen. Gezamenlijk ondersteunen we het bedrijfsleven om met behulp van dit stelsel, het eenvoudig, veilig en efficiënt onderling informatie delen in de logistieke keten mogelijk te maken. Daardoor komen ketenoptimalisatie, transparantie en verhoging van duurzaamheid voor alle ketenpartijen dichterbij.

 

Rotterdam School of Management – Omnichannel Research

UC Group werkt samen met RSM (Rotterdam School of Management) aan wetenschappelijk onderzoek in de e-commerce markt. Hoe ontwikkelt omnichannel zich als vakgebied en wat zijn de ontwikkelingen in deze markt?

 

UC innovation & experience event

UC Group geeft haar opdrachtgevers inzicht in de nieuwste technologische ontwikkelingen in de markt tijdens UC innovation & experience event.

 

E-fulfilment Academy

De E-fulfilment Academy is een kennisinitiatief van UC Group op het gebied van e-commerce logistiek. In de E-fulfilment Academy leer je alles over logistiek in de e-business. Onderwerpen die aan bod komen zijn retourlogistiek, e-warehousing, de last mile en ordermanagement.