Zoek binnen de UC Group website

Consultancy: Warehouse design

Sta je aan de vooravond om een nieuwe warehouse locatie toe te voegen aan je netwerk, of sluit de inrichting van de huidige locatie niet meer aan bij je hedendaagse eisen en wensen, dan is het waardevol om een expert op het gebied van warehouse design in te zetten.

De mogelijkheden tot het competitiever maken van je warehouse veranderen snel. Nieuwe technologieën, veranderende arbeidsmarkt en klanteisen vragen een continue herijking van de warehouse inrichting. Ons team van logistieke engineers brengen up to date kennis en kunde aan tafel.

Grondige analyse en vertaling van die analyse naar praktische concepten voor de inrichting van een warehouse  maken solide investeringsbeslissingen mogelijk. Je bent verzekerd van een concept dat aansluit bij je wensen en rekening houdt met de nieuwste ontwikkelingen in de markt.

Realisatie warehouse concept

Een concept mag geen concept blijven. Daarom zorgen we dat onze concepten gepaard gaan met een helder plan van aanpak om tot realisatie te komen. Samen met onze opdrachtgever zetten we een team neer dat de transitie naar het nieuwe concept gaat begeleiden. Onze rol is daarbij afhankelijk van de beschikbare capaciteit bij onze opdrachtgevers. Wij kunnen begeleiden bij de inkoop van mechanisatie oplossingen behorende bij het concept tot aan de uiteindelijke oplevering van het concept.

Andere proposities

Duurzaamheid Consultancy: Nulmeting Duurzaamheid | UC Group

Om straks aan de CSRD te voldoen, zul je moeten moeten weten waar je staat en welke stappen je concreet kunt nemen om hieraan te voldoen. Dat kun je met onze Duurzaamheid Nulmeting.

Lees meer

Consultancy: Logistieke engineering

Wil je je logistieke processen verbeteren? Je strategie sneller uitvoeren of gewoon tijdelijk wat extra denkkracht inhuren? UC Group is thuis in alle logistieke expertises. Onze professionals komen uit diverse supply chain en productie omgevingen. Zo hebben we niet alleen een breed netwerk maar ook veel expertise waardoor we marktleider zijn in ons vakgebied.

Lees meer

Consultancy: Productie management

Verbeteringen in een productie omgeving verdienen een integrale zienswijze. Daarmee worden resultaten voor de gehele keten geoptimaliseerd.

Lees meer

Interim: Supply chain & Productie Management

Flexibel inzetbare kennis en kunde die de kracht van het individu ontstijgt

Lees meer

Consultancy: Customer service – Order-to-Cash

Customer Service speelt een centrale rol in de supply chain en is vaak de start van het logistieke proces. Goede Customer Service is proactief, attent en accuraat. Bij UC weten wij dat vanuit onze ervaring, zowel op strategisch, tactisch als operationeel vlak.

Lees meer

Software: Loginex Carbon Intelligence

Juist in de logistiek is het nauwkeurig en correct meten en registreren van CO2 emissies een grote uitdaging. Loginex is de NEN 16258 gecertificeerde software tool om te voldoen aan de rapportage verplichtingen en inzicht te creëren in je verbeterpotentieel.

Lees meer

Consultancy: Sales en Operations Planning (S&OP)

Zijn in jouw bedrijf voorraad en productie niet meer in lijn zijn met de klantvraag? Heb je het gevoel dat je hierdoor omzet misloopt, onnodig kosten maakt en/of de klanttevredenheid terugloopt? Dan is het tijd om naar je Sales & Operations Planning (S&OP)-proces te kijken en ons S&OP-verbeterprogramma te doorlopen. Lees hoe UC Group helpt het integrale planningsproces weer vlot te trekken.

Lees meer

Consultancy: Logistieke Strategie

Bedrijven zien veel veranderingen op zich afkomen en moeten hier met hun logistiek in meebewegen. Maar hoe bepaal je een strategie wat betekent dit voor de inrichting van de supply chain operatie? Moet je gaan outsourcen of misschien mechaniseren? Moet je met regionale magazijnen gaan werken of beter alles in één DC centraliseren? Lees hoe UC Group je helpt de juiste keuzes te maken.

Lees meer