Zoek binnen de UC Group website

Tijdelijke capaciteit of kennis op het gebied van Supply Chain en Productie

Bij een capaciteits- of kennis tekort op het gebied van Supply Chain en Productie, helpen wij de directies van ondernemingen met snel beschikbare en ervaren interim professionals

Een Supply Chain en Productie Interim professional via UC Group geeft je:

 • Netwerk van kennis voor intervisie en aanvullende vraagstukken/capaciteit;
 • Meer dan 10 jaar relevante werkervaring;
 • Ondernemend mindset (ze zijn ondernemer);
 • Mogelijkheid om vraagstukken in teams op te pakken van professionals die elkaar kennen;
 • Rechtstreeks zaken doen met de professional.

Dit werkte eerder voor

Meer weten over Interim Management?

Over Interim Management binnen de Supply Chain en Productie omgeving. En hoe je het meest haalt uit de inzet van een Interim Manager. Laat ons je inspireren en helpen.

De technische en pragmatische implementatievaardigheden in planning en IT-projectmanagement van UC Group hebben ons door een kritische periode geholpen. - Tommy Keane, Production Director, Irish Distillers

Verdieping en achtergrond

Waarom zou je aan de slag gaan met Interim Management?

Interim management voegt waarde toe aan supply chain organisaties in diverse situaties. Het biedt een oplossing voor snelle invulling van leidinggevende of specialistische posities, waardoor wervingstrajecten voor vast personeel zorgvuldiger kunnen verlopen. Ook brengt het specialistische kennis binnen voor projecten waar interne expertise ontbreekt, en het vangt snel personeelstekorten op, waardoor verstoringen in de supply chain worden voorkomen en crisissen snel kunnen worden opgelost.

Het is belangrijk voor bedrijven om de juiste interim manager te werven en selecteren die past bij hun specifieke behoeften en doelstellingen. Door gebruik te maken van interim management kunnen supply chain organisaties flexibeler zijn, beter presteren en snel inspelen op nieuwe uitdagingen en kansen in een voortdurend veranderende zakelijke omgeving.

Benieuwd hoe jij het succesvolste een Interim Manager kan inzetten? Download ons e-book en maak nu de kickstart!

Vraag ons e-book over Supply Chain Interim Management aan!

Profiteer van de inzichten die wij opdeden. Lees ons e-book en ontdek:

 • Hoe interim management binnen Supply Chain omgevingen werken
 • Wat de toegevoegde waarde van interim management binnen het personeelspallet is
 • Hoe je het best een interim manager kan selecteren
 • Hoe je het best een interim manager kan inzetten
 • Problematiek waarbij we helpen

  Zoek jij een Interim Manager?

  Is het antwoord op één of meer van de onderstaande vragen ‘JA’? Dan is de kans groot dat we je kunnen helpen.

  Ik moet een professional hebben binnen de supply chain die me kan voorzien van advies

  Ik moet iemand hebben die focus kan aanbrengen in de operatie

  Ik moet mijn tekorten zo snel mogelijk kunnen opvangen

  Neem contact op

  Waarom een Interim Manager belangrijk kan zijn

  9 april 2024

  De kracht van interim-management en specialisatie

  Grote verstoringen in de logistiek volgen elkaar in hoog tempo op. En dat terwijl de sector het al niet makkelijk had. Het blijkt steeds moeilijker om goed personeel te vinden. Daarnaast is er door de toenemende mate van digitalisatie en het gebruik van geavanceerde technologie steeds meer specialistische kennis nodig. En dan hebben we het nog niet eens over de kennis die nodig is om bij te blijven op het gebied van duurzaamheid, een onderwerp dat steeds hoger op de logistieke agenda staat.

  Lees meer

  3 april 2024

  Hoe organiseer je Supply Chain Resilience?

  Ieder bedrijf staat bloot aan mogelijke verstoringen in zijn Supply Chain. Wat als er een nieuwe pandemie uitbreekt? Wat als je belangrijkste leverancier wegvalt? Wat als de prijs van een cruciale grondstof vertienvoudigd? Als je hier pas over na gaat denken als het zover is, ben je te laat. Dus of je het nu leuk vindt of niet, als directie móet je wel met Supply Chain Resilience aan de slag. Maar hoe doe je dat concreet? In deze blog laten we zien welke stappen je als eerst zou kunnen zetten.

  Lees meer

  2 april 2024

  Nederlandse Supply Chain ondersteuning in Harare!

  PUM ondersteunt kleine en middelgrote bedrijven in ontwikkelingslanden door ervaren experts te sturen om hun kennis en ervaring te delen. PUM heeft steun verleend aan Pearlspot in Harare, Zimbabwe door Peter Bol, een Senior Supply Chain expert, te sturen.

  Lees meer

  19 maart 2024

  Customer service 2.0 vraagt om nieuw leiderschap

  De rol van de customer service afdeling in B2B-omgevingen is in transitie. In plaats van medewerkers die orders invoeren en vragen beantwoorden, worden ze steeds meer gezien als ‘commerciële voelsprieten’ en ‘aanjagers van klanttevredenheid’. Dit vraagt niet alleen om andere skills bij de mensen zelf, maar vooral ook bij de manager. Die moet dienend leiderschap vertonen, zeggen customer service experts Billy Alj en Hans Meeder van UC Group. In deze blog leggen ze uit wat ze daarmee bedoelen.

  Lees meer

  8 januari 2024

  Steek je kop niet in het zand voor Supply Chain risico’s

  Het is geen populair onderwerp onder MKB-directeuren: Supply Chain Resilience. Als de business goed loopt, hebben ze geen zin erover na te denken, staat de keten ‘in brand’ dan zijn ze veel te druk met ‘blussen’.

  Lees meer

  Waarom UC Group voor Interim Management?

  Bij een capaciteits- of kennis tekort op het gebied van Supply Chain en Productie, helpen wij de directies van ondernemingen met snel beschikbare en ervaren interim professionals. In tegenstelling tot de gebruikelijke oplossingen in de markt brengen onze professionals een netwerk van aanvullende kennis en capaciteit binnen het vakgebied aan. Waardoor kwaliteit en continuïteit van de opdrachten verhoogd wordt.  

  Wie we zijn

  Onze specialisten op dit onderwerp

  Voor een goede invulling van je interim uitdaging, neem contact op.