home > realisatie

Realisatie

UC is goed in het realiseren van plannen, en dat is fijn voor onze opdrachtgevers. Een plan is er om uit te voeren, wij hebben hier veel ervaring mee!

Realisatie van plannen en adviezen doen wij in de domeinen Operations en Technology. Je kunt denken aan het begeleiden en uitvoeren van projecten en programma's als project- of interim-manager op onderstaande vakgebieden.

Continuous Improvement

Continuous Improvement is een manier van denken, het is geen trucje. UC Group heeft meerdere professionals die continuous improvement dagelijks toepassen bij opdrachtgevers.

Lees meer

Supply chain analyse & engineering

Is logistiek niet je kernactiviteit? UC heeft veel ervaring met supply chain analyse en engineering. Zowel bij logistieke dienstverleners als bij retailers en productiebedrijven. Denk hierbij aan warehousing en distributie, productielogistiek en internationale logistiek.

Lees meer

Business Intelligence

Wat moeten we zonder data? Of beter gezegd, wat moeten we met alle beschikbare data?! Business intelligence helpt ons data te filteren en op waarde te schatten. Data experts van UC Group laten BI werken binnen organisaties.

Lees meer

Forecasting en planning

Wat gaat de consument doen? En hoe speelt uw organisatie in op deze marktvraag? De forecast en planning van uw voorraad moet optimaal op de vraag van de klant zijn afgestemd. Forecasting en planning zijn daarom key in een optimaal lopende supply chain. Hoe beter de forecast, hoe optimaler de planning en hoe blijer de consument.

Lees meer

Business process optimalisatie

Business process optimalisatie, een belangrijke tool om blijvend te verbeteren binnen je organisatie! Bij UC Group geloven wij in blijvend verbeteren en garanderen we een duurzaam resultaat waar we onze handtekening graag onder zetten.

Lees meer

Opslag en transport

De logistieke sector is onderhevig aan snelle veranderingen in de markt. Nieuwe concepten en technologieën doen razendsnel hun intrede. UC Group zit kort op de bal in de aansturing en inrichting van transport, opslag en distributie.

Lees meer

Omnichannel logistiek

Wij geven advies over omnichannel logistiek. Omnichannel is een multichannel sales aanpak die er op is gericht klanten een naadloze winkel ervaring te bieden. Of de klant nu online via desktop of mobiel of offline in de winkel wil kopen of retourneren.

Lees meer

Software implementatie

Bij UC Group hebben we jarenlange ervaring met de implementatie van ERP, WMS, TMS, APS en BI systemen. Een systeem implementatie is een complex verandertraject. Iets waar je medewerkers binnen de organisatie niet te veel mee wilt belasten, maar wel bij wilt betrekken.

Lees meer

Customer service

Customer service is dé start van je logistieke proces. Een goede customer service is pro-actief en attent. Bij UC Group snappen we dat vanuit onze jarenlange ervaring, zowel op strategisch als op operationeel vlak.

Lees meer