Realtime Innovation

Pionieren op het gebied van communities en vrijwillige samenwerkingsverbintenissen, met als doel constante vernieuwing in operations & supply chain management en vergroten van de concurrentiekracht – voor onze opdrachtgevers en Nederland als geheel.

1. Engineering & consultancy

Advies is bij UC altijd gebaseerd op analyse. Of dat nu vanuit onze engineering discipline gebeurt of dat een van onze senior professionals met haar ervaring je organisatie onder de loep neemt. Bijvoorbeeld met een doeltreffende scan of audit.

Onze advisering kan betrekking hebben op je hele operationele organisatie of op een specifiek onderdeel van je organisatie, zoals bijvoorbeeld de mechanisatie van je warehouse. UC heeft verstand van Supply Chain & Productie, je vindt ons doorgaans niet op een financiële, HRM of marketing afdeling … Just checking!

2. Realisatie

UC is goed in het realiseren van plannen, en dat is fijn voor onze opdrachtgevers. Een plan is er om uit te voeren, wij hebben hier veel ervaring mee!

Realisatie van plannen en adviezen doen wij in de domeinen Supply Chain & Productie. Je kunt denken aan het begeleiden en uitvoeren van projecten en programma’s als project- of interim-manager. Soms is een van onze professionals afdoende, bij meer complexere veranderingen werken we met onze Dream Teams.

3. Interim

Soms heb je gewoon snel een stevige professional nodig om je team te versterken. Als je een professional inzet via UC werk je in de meeste gevallen rechtstreeks met de interim kandidaat, dus geen kostbare fee aan tussenpersonen. Bovendien zijn de professionals onderdeel van ons vaste team, kennen we ze van haver tot gort en weten ze binnen de opdrachten met wie ze binnen UC kunnen reflecteren om de invulling van hun rol nog succesvoller uit te voeren

Neem geen onnodig risico bij de inhuur van interim professionals op het gebied van Supply Chain en Productie, onze werkwijze is door de Belastingdienst geaudit, met de bevestiging dat onze klanten geen risico lopen in het verlengde van de WDBA.