Ontgrendel nu waardevolle kennis over Same Day Delivery

Als professional wil je natuurlijk op de hoogte blijven van alle trends en ontwikkelingen in jouw vakgebied. De retailmarkt verandert razendsnel. We kopen steeds meer online en we verwachten dat de producten steeds sneller geleverd worden. Wij deden samen met Kieskeurig onderzoek onder 4.600 Nederlandse consumenten en wij interviewden ruim 20 retailers en logistiek dienstverleners. Vul onderstaand formulier in en ontgrendel deze waardevolle kennis over de verwachtingen en kansen van Same Day Delivery.

De consument kan – zowel nationaal als internationaal – ook steeds vaker kiezen voor Same Day Delivery: ‘Vanmorgen besteld, vanavond in huis’. Heeft de online consument eigenlijk wel behoefte aan zo’n korte levertijd en is hij/zij bereid meer te betalen voor deze dienst? Kieskeurig.nl onderzocht dit jaar onder ruim 4.600 Nederlandse consumenten wat zij verwachten van Same Day Delivery. UC Group deed internationaal onderzoek en interviewde in Nederland ruim 20 retailers en logistieke dienstverleners. In 2 whitepapers presenteren wij de verwachtingen van de Nederlandse consument en laten wij zijn wat de kansen en juist de valkuilen van Same Day Delivery zijn.

Om de kennis te ontgrendelen hoef je alleen maar het formulier hieronder in te vullen. De velden met een * zijn verplicht. Nadat je het formulier verstuurd hebt, krijg je automatisch de whitepaper in je mailbox. Wil je de whitepaper ook ontvangen? Zet dan een vinkje.

Ontvang GRATIS de whitepaper Same Day Delivery – uitdagingen en oplossingen!

In deze whitepaper heeft Inga Helmons samengevat welke ontwikkelingen er zijn op het gebied van Same Day Delivery. Zij heeft internationaal onderzoek gedaan naar de ontwikkeling van deze snelle levertijd-service. Ook bevat de whitepaper de resultaten van interviews die zij met retailers en logistieke dienstverleners heeft gehad over de uitdagingen, die Same Day Delivery met zich meebrengt. De whitepaper geeft daarnaast inzicht in de diverse efulfilmentprocessen en de specifieke Same Day Delivery aandachtspunten daarin.

Vraag nu jouw whitepaper aan!

*deze velden zijn verplicht


Klik hieronder om de UC whitepaper te ontvangen


**Nadat je op de knop download email aanvragen hebt geklikt en de boodschap “Dank voor uw aanmelding!” verschijnt, dan krijg je binnen enkele minuten een email met een download link in je mailbox.

ONTGRENDEL VOORWAARDEN
UC Group gebruikt jouw gegevens om je op de hoogte te houden met informatie over UC Group en zaken rondom e-commerce, e-fulfilment, logistiek, supply chain en operations. Je kunt je op elk moment weer afmelden op de UC Group nieuwsbrief door de afmeldlink die je in iedere mailing van ons vindt te gebruiken. Door te bevestigen ga je ermee akkoord dat wij jouw gegevens mogen verwerken in onze e-maildatabase voor de bovenvermelde doeleinden en dat je akkoord gaat met ons privacybeleid.