Senior Business Analyst a.i. – Utrecht

16 december 2021

Direct solliciteren


Introductie

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een Senior Business Analyst a.i.

Organisatie

Onze opdrachtgever verandert retail om het dagelijks leven van miljoenen mensen makkelijker te maken. Dat doen ze samen met 40.000 zakelijke partners op hun ‘retail tech platform’. Maar ze kopen ook zelf in, om een volledig assortiment tegen scherpe prijzen te verkopen op het platform. Dat doen ze vanuit hun organisatieonderdeel voor eigen inkoop: ‘retailer 1’ – nog altijd de eerste, grootste en meest ervaren Retailer.
Functie

Na het zetten van de eerste grote implementatie stappen van SSCC op de meeste warehouses van onze opdrachtgever komen de eerste verbeteringen al naar boven en zijn we op zoek naar iemand die ons hierbij kan helpen. Voor één pand zullen we het SSCC proces moeten her-implementeren en uitbreiden zodat ook de mechanisatie de labels kan verwerken. Tevens willen we dat er zoveel mogelijk zendingen via SSCC verwerkt worden, hiervoor moeten we in de back-end systemen een aantal aanpassingen doen. En zodra we zien dat de kwaliteit van het proces op niveau is kunnen we andere innovaties in gang zetten, dit moet natuurlijk wel gemonitord en eventueel bijgestuurd worden!

We zijn op zoek naar iemand die kennis en ervaring heeft met SSCC en logistiek, affiniteit met de implementatie van IT processen maar ook goed kan schakelen met logistieke operaties en dus niet bang is om met de “voeten in de modder te staan”. Ben jij diegene die dit proces kan begeleiden?


Functie-eisen

  • Je analyseert de omvangrijke en complexe logistieke processen binnen je domein
  • Je vertaalt inzichten naar requirements, business cases en concrete acties
  • Je gaat de boer op met plannen: stakeholders enthousiasmeren is je successleutel
  • Je werkt oplossingen uit, samen met onze ontwikkelaars en andere collega’s, zoals data scientists en mensen die binnen de operatie werken
  • Je werkt iteratief en samen met alle stakeholders naar succesvolle implementatie
  • Je evalueert de impact en uitkomsten: doen verbeteringen/innovaties wat je ervan hoopte of kunnen we extra winst voor klanten en partners boeken?

Inlichtingen

Nathalia Denz +31 10 892 91 93

Sollicitatie

Nathalia Denz +31 10 892 91 93

Direct solliciteren